Populære veggmalingfarger

Populære veggmalingfarger  Populære farger for veggmaling varierer fra rom til rom fordi farger ikke er valgt vilkårlig. Malingfarge er ikke bare dekorativ; det er funksjonelt, det slapper av i soverommene, det skaper et muntert miljø på kjøkkenet og et koselig miljø i stuen. Fargen på den mest populære malingen avhenger av rommet du maler.

Stue

Stuer er steder hvor familier kommer sammen med gjester og med hverandre å besøke og snakke. Fordi det er et offentlig rom, velger folk å male stuen en farge som appellerer til massene og fremmer et hjemlig miljø. Nøytrale farger som beige, brunbrun og salvie (grå-grønn) er populære. Disse farger er recessive og matcher et bredt utvalg av møbler.

Kjøkken

Rene og muntere farger som elfenben, krem ​​og nøytrale nyanser av sand og halm er favorittfarger i kjøkken. Disse fargene er lyse og naturlige, de riktige egenskapene for et rom hvor mat

Soverom

Selv om soverom er lettere tilpasset enn offentlige rom som kjøkken og stuer, er de vanligste farger for soverom nøytrale på grunn av deres fredelige egenskaper som skaper rolige og avslappede miljøer, bra for å sove i. Disse farger inkluderer beige, solbrun og salvie. Igen matcher disse fargene lett et bredt spekter av andre farger, noe som gir mulighet for å bruke sprut av lysere farger elsew her i rommet hvis ikke på veggene.

Baderom

Siden badene er generelt små, noe klaustrofobiske rom, er de mest populære farger myke, lyse farger ment å åpne opp plassen. Disse fargene inkluderer beige, bisque (en litt rosa, kremaktig solbrun farge) og taupe, som alle er ment for å forstørre rommet - eller i det minste hindre det fra å virke mindre.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en grillpotte
Hvordan kutte magnetisk vinyl med en kutter
Tips om boreplexiglass uten å bryte den
Slik kjøper du materialer for å installere en skjermet veranda
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser på en kjelleregulv
Hvordan kutte Tongue u0026 Groove Flooring
Billige ideer for en veranda
Hvordan skrive en byggekontrakt
Bygningskode på dekk
DIY: Fotovoltaiske paneler
Slik installerer du bypass dører
Hva er fordelene med passiv solvarme?
Hvordan bygge en In Wall Bookcase
Hvordan kjøpe keramiske fliser til utendørs
Slik tegner du et badrom med dusj
Neon Interior Lighting Ideas
Hvordan lage en bambus takbehandling
Betong Resurfacing Informasjon
Slik måler du Triple Flute Router Bits
Belysning for spisestuen