Brown Wall Paint Ideas

Brown Wall Paint Ideas  Veggfarge har en dyp effekt på stilen på et rom; en upassende nyanse kan kollidere med møbler, overvelde små mellomrom eller skape en følelse av disorientasjon. Selv om det i et hav av alternativer som blågrønn, oker og magenta, kan brun virke kjedelig, brun er faktisk en allsidig farge som tilpasser seg mange designestetikk. Uansett om du gjør om et moderne kjøkken eller oppretter et klassisk barnehage, er brun et veggfargealternativ som kan bidra til et rikt, luksuriøst rom med mange alternativer for aksentfarger.

Nyanser av brun

De mange tilgjengelige nyanser av brunt kan overvelde huseiere eller renovatører. Før du bestemmer deg for en nyanse, kjøp små prøvebokser i flere alternativer for å teste på en liten flate av veggen. Vurder de andre elementene i rommet, inkludert tekstiler, gulv og tilbehør, før du bestemmer deg for en nyanse av brun.Dyp og mørk brun gir en følelse av varme og luksus i et rom. Sjokolade, kaffe, auburn og sepia er mettede brune farger som lukker i et stort rom for å få det til å føles hyggeligere. Overvei dype brune til et elegant soverom eller spisestue, da de bidrar til en rolig og innbydende atmosfære. Lysere nyanser av brun anses å være mer nøytrale alternativer for veggfarge. Mindre mettede nyanser som karamell, ecru, hvete, brunfarge og khaki er bedre egnet for rom med en jordfarvepale. Lysere brune nyanser par godt med lysere aksentfarger som oransje, gul eller rød. Overvei lettere brune farger for mindre rom som bad, barnes soverom eller underholdningsrom.

Brune aksenter

I stedet for å male et helt rom brun, bør du vurdere å bruke brun som en aksentfarge. Når du bruker brun som en aksentfarge, vurder de andre fargene i rommet før du velger en nyanse, dype brune par, best med krem, oliven, lyseblå og blekrosa mens lysebrune har par med teal, rød, lys gul og hvit. En aksentvegg i en mettet rødbrun som rust eller sienna gir romantisk eleganse til et hovedsoverom.


Lag et visuelt fokuspunkt i en stue ved å male veggen bak TV-en, en rik mahogny eller kobber. For å bryte opp en solid fargevegg, legger en tykk brun kantlinje rundt halvveis opp veggen, legger en slående kontrast til et rom. For en moderne vri, kombiner de to aksentveggeteknikkene ved å skape en aksentvegg av alternative brune striper Del veggen i tre horisontale deler av varierende størrelse ved å markere områder med malerens tape. Velg tre forskjellige nyanser av brun; male hver del av en av nyanser for å lage et dristig stripet mønster på en aksentvegg.

Veggbehandlinger

Legg dimensjon til en brun vegg med en teksturert malingsjobb. Brun maling er spesielt godt egnet for en faux lærfinish. For å lage den visuelle tekstur av lær, påfør to lag med den brune malingen før du legger et lag med fauxglass til en av veggene. Gå over glasuret med en spesiell børste, kalt en faux leather stippling børste, for å skape effekten. Gjenta prosessen med hver vegg.


En annen teknikk for å lage tekstur er laken eller svampmaleri. I stedet for å bruke maling med pensel eller rulle, skape et mer variert utseende ved å bruke maling med en naturlig svamp eller en liten bomullsark. For enda større dimensjon, bruk to nyanser av brun maling med svamp eller fille. Andre teksturteknikker inkluderer fargevask, ruskindfauxfinish eller marmorfarge.

Andre artikkelen

Slik lager du trægulv for sliping av løse brett
Den beste måten å bygge et hus på
Slik monterer du en gassbrann
Hva er farene ved varmebehandlet tre?
Typer av rørledninger
Slik legger du til et telttak til en flat takgalleri
Hvordan bygge en soffit i kjøkkenet
Hvordan lager jeg LED-belysning for papirlamper?
Slik lagrer du lagringsplasser på baksiden av døren
Cute Room Ideas for Teenage Girls
Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
Kjøkkenbelysning Råd
Slik dekker du kjøkkenbordsplater
Mest populære Wood Siding Profiler
Hvordan velge grønnere energieffektiv Windows
The Best Faux Finishes for bad
Forskjellige karakterer av Teflon Tape
Hvordan lage et bad layout
Slik fjerner du pet flekker fra hardvedgulvene dine
Red Brick Wall Design Ideas