Tips for bakgrunnsreparasjon

Tips for bakgrunnsreparasjon  Bakgrunn krever vedlikehold for å holde det så bra som mulig. Som det alder, vil det få problemer som må løses --- som tårer, løse kanter og bobler. Selv om det kan være mulig å reparere tapetet i enkelte tilfeller, kan det hende at det kan være nødvendig med patching, eller du må kanskje erstatte skadet tapet helt.

Tårer og løse kanter

En enkel tåre kan enkelt gjøres unnoticeable ved å limes på nytt . Du kan finne tapetmonteringskits, inkluderer trevalser og kontakt sement, på din lokale veggdekorasjonsbutikk.


Bruk en svamp for å fukte området under papiret, bruk en tynn klebemiddel og trykk det fast på veggen ved hjelp av en trevals for å sikre at det ikke er noen bobler. Bruk en fuktig svamp for å fjerne ekstra lim.

Patching

Områder der en reparasjon er umulig, den eneste løsningen er å enten erstatte eller lappe den skadelige delen av papiret. Hvis du har gjenværende tapet som matcher tapetet som må byttes ut, kan du lage en oppdatering. Klipp bare en firkant som er større enn området som trenger å bli patched. Ta maskeringsbånd eller tommelstenger og fest lappen til veggen, skjær gjennom tapetet med et verktøykniv. Legg lappen til side og ta en fuktig svamp. Et lite vann bør tillate tapetet å skrelle seg lett. Rengjør veggen med mildt vaskemiddel og vann og la det tørke. Spred et tynt lag av lim på baksiden av plasteret og legg det forsiktig på veggen. Løs plasteret forsiktig på plass ved hjelp av en sømvals og tørk eventuelt lim bort så snart som mulig, slik at det ikke vil spilles på det omkringliggende papiret.

Bobler

Bobler kan danne under tapet når limet ikke påføres visse områder av papiret under installasjon. Bobler kan også være et tegn på alvorligere problemer som problemer med fuktproblemer i veggen. Hvis dette er tilfelle, ta tiltak for å rette opp problemet.Reparer bobler ved først å fukte området med en fuktig svamp. Ta en skarp kniv og slett boblen ved hjelp av en V-formet spalt eller en spalt som følger mønsteret på tapetet. Dette vil skjule kuttet og lim på papiret lettere. Tving limet gjennom spalten med en kittkniv. Spre limet med en fuktig svamp, slik at området under boblen er fullstendig. Til slutt, bruk en vals for å jevne tapetet på veggen.

Andre artikkelen

Hvordan lage en treplate rack
Vinduebehandlingsideer for gardiner
Hvordan lage en Barn Cupola
Hvordan fungerer gjenvinnende sag?
Hvordan velge en venstre eller høyre dørhåndtak
Slik setter du keramisk flis på en tregulv
Slik justerer du en Strait-Line Stud Finder
Slik beregner du vinkelsnitt for utvendig trim
Mortis Dør Hengsel Installasjon
Hvordan male paneler
Hvordan å ordentlig installere gardin holdbacks
Slik bruker du Wood Trim
Hvordan bygge en peis mantel
Måter å reparere båtvinyl
Hvordan slukke en Cape Cod Fire Starter
Hva er årsakene til en Hardwood Floor Buckling?
Overvåkning Hjem Varmetap
DIY kabinettlagring med dører
Fordeler med Cultured Marble countertops
DIY Gjør omslag på hovedkort