Ideer for håndverk å gjøre hjemme med barn

Ideer for håndverk å gjøre hjemme med barn  Lær barna dine for å utforske deres kreativitet med håndverk du lager hjemme. Crafting er en måte å tilbringe kvalitetstid med barna dine; velg nyttige prosjekter som dere begge vil nyte. Hage kunst og hjem d u0026 eacute; cor prosjekter er håndverk som du kan lage med barn og deretter vise i og rundt hjemmet ditt.

Beaded Gardiner

Strenge perler på fiskelinjen for å lage et beaded gardin for deres rom er ett håndverk prosjekt som barna kan lage hjemme. Lag beaded gardin for et vindu, en døråpning eller for veggkonstruksjon. Mål ønsket gardinlengde, doble målingen og legg til noen få inches for å binde den beaded strengen til gardinestangen. Klipp fiske linje lik måling og skyv en perle til midten. Dobbel linjen og fyll den doble streng med perler. La rom på enden for å knytte linjen rundt en dowel, gardinstang eller metallstolpe. Bead nok tråder for å passe til bredden på plassen.

Stepping Stone Craft

Et annet båtprosjekt du kan lage hjemme med barn er en steinstein for hagen. Kjøpe en gjenbrukbar mold fra håndverksbutikken eller bruk bunnen av en melkekartong eller en pappkasse. Bruk betong topping mix for å lage steinene eller lage din egen leire blanding fra en to til en blanding av sagflis og mel. Uansett hvilket stepping-materiale du velger, må du sørge for å bruke et frigjøringsmiddel for å gjøre det vanskeligere å fjerne den herdede steinen. Typer av frigjøringsmidler du kan ha rundt huset er oljeolje, matolje og nonstick matlagingsspray. Bland leire eller betong, fyll støpeformen minst 2 cm dyp og pynt toppen med glassstein, knust keramikk eller mosaikkfliser. Etter at steppestenen er hard, fjern den fra formen.

Dekorativ blomsterkrukke

Terra cotta blomsterpotter er et tomt skifer for en rekke hjemmefunksjoner. Barn kan dekke potter med mosaikkfliser, male dem med akryl eller prikk dem med flattbelagte glassperler. Klar, vanntett byggemateriale fester materiale til terrakotta potter. Tape stencils og maler på potter som malerier guider om nødvendig.

Sun Catcher

Barn kan nyte å lage egne solfangere å henge i soverommet eller i hagen. Glassmaling, et akryl- eller glasspanel og en pensel er de viktigste håndverkene som trengs for å lage en malt solfanger hjemme. Ungene kan lage en frihåndsdesign eller kopiere en side fra en fargebok eller et annet bilde på glasset. De fleste glassmaling krever baking for å sette malingen; følg produsentens anvisninger på maling du velger.

Andre artikkelen

Den beste gulvbelegg for betonggulv
Slik installerer du Stair Stringers
Slik partisjonerer du en rec room
Slik avhender du behandlet tømmer
Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
Hva er et Legal Popcorn Ceiling?
Hall Bath Tile Ideas
The Best Sheen for kjøkkenskap
Slik Remodel Kitchen
Slik fjerner du støping fra eikekjøkkenskap
Hvor høy skal en trappeskinne være?
Den gjennomsnittlige kostnaden for et kubisk tun av betong
Unike stoffer for biler
Slik beregner du tommer til firkantede føtter
Slik installerer du 12 firkanter av vinylgulv
Slik kutter du forhåndsformede benkeplater
Konstruert Hardwood Vs. Solid Hardwood
Slik fjerner du gammelt tapetlim fra vegger
Trex fordeler og ulemper
Hvordan bygge en undergulv på en betongplate