Gratis Home Decorating Programmer

Gratis Home Decorating Programmer  En av de mest nyttige ressursene for remodeling eller redecoration er et hjem dekorere program. Lag 3D-fargeoppsett av rommene for å hjelpe deg med å velge et fargevalg og designarrangement. Når du er ferdig, opprett 2D-tegninger av dine ideer. Spar penger og tid ved å bruke gratis dekorasjonsprogrammer for å arrangere dine møbler før tung løfting begynner.

SmartDraw

SmartDraw hjelper brukerne gjennom etableringsprosessen uten å kreve noen avansert datamaskin eller tegneferdigheter. Velg en mal for rommet du vil planlegge, og arbeid med SmartDraw for å legge til i møbler. Det beregner målinger og hjelper til med å justere brikkene dine automatisk. Teksturbiblioteket inneholder en rekke mønstre og farger for en mer realistisk Velg mellom en realistisk visning av møbler og andre symboler, eller en oversikt over romets planløsning.

Hjemmedesign

Hjemmeprogramvare fra Visual Super Computing har realistiske 3D-modeller og en rekke kontroller og valg for å designe hjemmet ditt. Nettstedet vil sende deg e-post med gratis oppdateringer når nye elementer legges til, slik at programvaren din aldri blir utdatert. Menyer med detaljerte møbeldesigner og paneler i forskjellige farger og teksturer gir fullstendig tilpasning av hver boareal. Enkelere alternativer inkluderer å utvikle en grunnleggende, 2D-planløsning for personlig bruk eller å bli en 3D-modell senere.

SeeMyDesign

SeeMyDesign tilbyr verktøy både online og for nedlasting. Programvaren lar brukeren legge ut stuer og kjøkken. Prøv ut teksturer og farger for å se hva som passer best. Designark er tilgjengelig for å presentere et prosjekt til en klient, eller for deg å bruke hvis du ansetter din egen interiørdesigner. Alle funksjoner bruker forhåndsinnstilte alternativer for brukeren å velge mellom og har ingen kompliserte kontroller for å lære. Etter at brukeren har lagt inn den nødvendige informasjonen, oppretter programmet selve designet. Programmer er tilgjengelige for nedlasting og for bruk online.

Andre artikkelen

Hvordan lage en sandblaster
Slik installerer du en PVC pan liner med mørtel for en fliser dusj
Slik hindrer du vekkning av CCA-behandlet tre
Hvordan passer Skirting Board
Hvordan fjerne tapetlim med stoff mykner
Hvordan bruke Mesh Drywall Tape
Hvordan bygge et stort trådramme lyset tre
Biscuit Joiner Tips
DIY: Rip ut en undergulv og flis
Hvordan bruke en Bolt Flat Washer
Colonial Paint Colours
Slik kobler du til solceller
Slik installerer du fliser i mobile hjem
Slik installerer du dusjhyller
Hvordan bygge veggrammer
Hvor flat trenger underlag å være for tregulv?
Hvordan legger jeg på OSB Facing?
Ideer til å dekke benkeplater
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Hvordan lage en skifermurfontene