Ideer til keramisk flis i kjøkkenet

Ideer til keramisk flis i kjøkkenet  Keramisk fliser har lenge vært et populært materiale for kjøkken, fordi det er både slitesterkt og lett å rydde opp. I tillegg er keramisk fliser tilgjengelig i mange stiler og farger, noe som gir et bredt utvalg av dekorative stiler i kjøkkenet. åpenbar måte å bruke keramiske fliser på kjøkkenet er å installere grunnleggende rutenettmønstre på gulvet og benkeplater. Det er imidlertid mange andre muligheter du kanskje ikke har tenkt på.

Tile Murals

Fordi keramiske fliser kommer inn så mange stilarter og farger, gir det muligheten til å prøve ut kreativiteten din. Små mosaikkfliser kan kjøpes forhåndsmontert på meshark, som du deretter kutter med en knivkniv for å arrangere fliser i alle former du vil. Du kan lage landskap, former av frukt eller ord. Ordne disse først på gulvet eller en annen flat overflate til du er sikker på hva designen din skal være, spred mortel på veggen eller bak komfyren og overfør flisene der.

Tile Trim

Flisen som går a runde vinduer, rundt toppen og bunnen av veggene, ved tak og gulv, og rundt dørene er vanligvis laget av tre. Men på kjøkkenet har du muligheten til å bruke keramikk. Du kan kjøpe keramisk trimme som kommer i langstrakte stykker, eller du kan kjøpe 'bullnose' keramiske fliser og linje dem opp ved siden av, med de ferdige fasade sidene vendt mot veggen og den andre siden vender mot vinduet eller døren . Dette er en god måte å knytte hele innredningen av rommet til flisene og fargene du har på bordplaten.

Malte fliser

En variasjon når du installerer ny fliser er å bruke uferdige fliser og deretter male bilder på dem, hvis du har den kunstneriske evnen til å gjøre det. Hvis ikke, kan du kjøpe fliser med bilder av fugler, planter, mat, landskap og andre ting som allerede er malt på dem. Disse bør brukes sparsomt, for grenser rundt benken eller andre begrensede områder, og ikke over hele rommet. Hvis du maler fliser selv, må du sørge for å buffe fliser med sandpapir før du maler, og beleg dem med polyuretan etterpå for å forsegle maling.

Andre artikkelen

Slik legger du solpaneler til et hus
Hva mørtel å sette keramiske gulvfliser
Slik opprettholder dekorative logger
Slik installerer du en overgang fra teppe til laminat
Slik festes et trådhjulstilbehør til en boremaskin
Green Home Building og naturmaterialer
Hvor langt fra bakken bør familie rom gardiner bli hengt?
Den gjennomsnittlige garasjeprisen
Gasspeiser Design Ideas
Interiørdesign Maleri Teknikker
Ideer for Mudroom-skap
Instruksjoner for å installere en garasjeport
Slik bruker du en elektrisk flisekutter
Hvordan sette Siding på ditt hjem
Slik får du en tykk oppbygging av finish på trebordplagg
Slik dekker du kjøkkenbenkene
Slik flytter du et brukt mobilhjem
Hvordan velge den riktige handyman for riktig pris
Dusj Gulvflis Teknikker
Ideer for Remodeling Tak