Ideer for maling av et stort soverom, mørk lilla

Ideer for maling av et stort soverom, mørk lilla  Bruk dyp lilla på soverommet for å skape et frodig og kongelig rom for å slappe av og slappe av. Lilla nyanser kan være overveldende for et rom, men med noen få enkle triks kan du nyte en aubergine eller merlot uten å føle klaustrofobisk. Sørg for å ta med rikelig med belysning i rommet ditt for å holde et mørkt lilla rom følt lyst og rent.

Legg til lyse stoffer

Dyp lilla gjør et dristig og romantisk fargevalg for soverommet, men på grunn av sin rikdom kan raskt overvelde et mellomrom. For å balansere de rike, mørke veggene, bruk å bruke sølv og hvite aksenter for å lette rommet og gi kontrast. Silkebelegg eller vindubehandlinger i glitrende stoffer bidrar til å reflektere lyset rundt rommet slik at rommet blir større. Hold fargepaletten enkel ved å velge to eller færre nyanser av hvit, krem ​​eller sølv, og bruk dem gjennom hele plassen. For å legge til en fersk punch plasser store buketter av hvite blomster på toppen av natten eller byråer.

Bruk rike møbler

Opprett et koselig og innkvittende rom ved å sammenkoble dype lilla vegger med komplementære rike tremøbler. De to vil kombinere for å skape et luksuriøst og avslappende rom. Mahogni og ibenholt nyanser fremkaller en kongelig estetikk og vil holde seg selv mot rikheten av veggen farge. Legg dimensjon på rommet ved å søke etter møbler med utskårne detaljer. Velg stoffer og aksenter i koordinering av lilla nyanser, men vær klar over utførlige mønstre da de vil konkurrere med møbler og vegger. For å legge til interesse uten overveldende plass innlemme teksten inn i rommet med sengetøy, kaste puter eller områdematter.

Innlemme to nyanser

For de som er interessert i å inkludere lilla i deres mester suite uten å forplikte seg til fulle lilla vegger installerer en stol rail i ditt rom. Stolelister legger til detalj og dimensjon, samt en enkel måte å legge til et preg av farger. Mal veggen under stolskinnen i en rik, mørk lilla. Veggrommet over stolskinnen kan behandles med en komplementær nøytral nyanse, for eksempel en lysegrå eller hvit eller utvide lilla over stolskinnen i en lysere nyanse. Denne to-tone-tilnærmingen gjør det mulig å nyte lilla rike uten å føle seg tung eller mørk. En annen måte å legge til dyp lilla uten å forplikte seg til det gjennom master-pakken er å velge en vegg som en aksentvegg. Vanligvis er veggen som sengen setter mot et utmerket valg for en aksentvegg.

Andre artikkelen

Typer av direkte arbeidskraftskostnader for å bygge et hus
Hvordan måle en vinduskarmen
Slik fjerner du Redwood Tongue u0026 Groove Paneling
Hva er Pergo Wood?
Slik beskytter du behandlet tre
Slik installerer du laminat i et mobilt hjem
Hva brukes til å lage stål?
Hvordan kutte rustfritt stål med en acetylen lommelykt
Alternativer til Tyvek
Slik bygger du en passiv solcellevarmer
Slik installerer du Moen dusjarmflenser
Slik beregner du prisen for å installere Vinyl Siding
Slik lager du et bibliotek med bokhyller og en stige
DIY Home Improvement: Slik installerer du en Corner Shower
Slik farger du Premixed Grout
Bruk til gjenvinnende sag
Gjør det selv Wood Picket Fence
Hvordan bygge en Peg Board Cabinet
Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
Hvordan male kjøkkenskap laget av finer