NASCAR Baderom Ideer

NASCAR Baderom Ideer  Den livfulle fargen på NASCAR tilbyr en omfattende fargepalett for dekorasjon. For fans av NASCAR, som viser stolthet i sport og lojalitet for deres favorittdriver, kan det føre til noen interessante alternativer for innredning og skjerm. Dekorere med NASCAR-relatert tilbehør kan overskride de typiske, for eksempel dekorere tettsteder og oppholdsrom, og finne et hjem på badet.

Vegger

Mal dine badvegger en farge til ære for din favorittdriver. Maling butikker kan gi en nøyaktig kamp, ​​men noen farger på fargen vil fungere. For noen dør-harde fans, vil bare en perfekt kamp gjøre. Men for ferske fans eller de som ønsker å sakte innlemme NASCAR-innredning i hjemmet, bør fargen være komfortabel og behagelig. Prøv å inkorporere tapetgrenser med NASCAR eller racing temaer, inkludert racerbiler og flagg. Plasser vinyl eller lim, førerkort eller lagssymboler på veggen. Vurder å henge gammeldags skilt på veggen, som for eksempel olje- og bilselskaper. Ramme- og hengemagasinet dekker med din favorittdriver eller legender av sporet.

Forventninger

For skuffeknappene, vurder å bytte ut håndtakene og trekke med støpebusser. Disse kan forholde seg til en favorittdriver eller representere et bestemt merke av bil som vanligvis finnes i NASCAR, for eksempel en Chevrolet eller Ford. Disse fungerer også bra når de er festet til veggen for badekåpe og håndkle kroker. Ta med et stort verktøy oppbevaringsboks fra garasjen og bruk den til oppbevaring. Oppbevar badehåndklær, håndklær og vaskekluter i de forskjellige skuffene.

Dekorasjoner og tilbehør

Legg til slutt ved å legge til berøringer av NASCAR på badet. Dette inkluderer koordinering av fargene på håndklær, tepper og vaskekluter med fargeskjemaet du valgte. Vurder broderi for håndklær. Et enkelt nummer i hjørnet av håndklær kan legge til et snev av NASCAR uten å være dramatisk. Bruk bilder av favoritt racerbaner i hele badet, inkludert vegger og dører. Koordinere såpe og tannbørste tilbehør med temaet. Bruk et dusjgardin med favorittdriverens nummer eller farge. Legg magasinet og bokholderen med NASCAR og racing verdenbøker og blader.

Andre artikkelen

Hvordan produsere solcellepaneler
Fordeler og ulemper ved betongbygging
Slik rammer du en garasjeportåpning
Fiberglass Drywall Tape Fakta
Homebuilder Grants
Hva er en LEED sølv sertifisering?
Betong-fargeprosedyrer
Hvordan sette porselen flis
Fiber Cement Board Siding Versus Vinyl Siding
Gjør det selv Bathtub Liners
Gulvstøping ideer
Historie av håndverk stil hjem
Veggisolering DIY
Materialer å bygge en uteplass
Slik dekorerer jeg stuen med Blues, Silver, Black u0026 White
Onyx Vs. Granitt benkeplater
Slik beregner du teppe per kvadratfot
De beste materialene for kjøkken benkeplater
DIY Hengsler
Hvordan kutte en hydraulisk slange