Hvordan kutte beholdere i et speil

Hvordan kutte beholdere i et speil 

1.

Mål avstanden fra gulvet til stikkontakten på veggen og måler deretter fra hjørnet til åpningen. Sett speilet på arbeidsbenken slik at du kan se deg selv. Overfør nøyaktig plassering av beholderen på speilet med markøren. Fullfør markering slik at du har et 2-by-3-tommers rektangel synlig på speilet.

2.

Bor et 1/4 tommers hull i hvert hjørne av rektangelet med spydspissen bit. Hold overflaten avkjøl med lysoljen. Drill et annet 1/4 tommers hull i midten av rektanglet.

3.

Smør glassskivehjulet. Score glasset fra ett hull til det neste ved å bruke kutten opp mot den rette kanten. Legg overflaten på samme måte som midthullet.

4.

Skyv speilet slik at beholderposisjonen ligger like utenfor bordet. Trykk forsiktig på rektangulanspoengene under speilet til du ser glassbruken litt på alle fire sider. Trykk forsiktig på linjene som går til midthullet. Hold tapping lett til de begynner å gi slipp. Vri forsiktig en av de fire stykkene ut. Gjør det samme til de neste tre stykkene, som burde være mye enklere.

5.

Med en 200 grit-smutsklut sandker du skarpe kanter. Installer speilet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er nervøs for dette, kan du rekruttere en venn som har hatt litt erfaring med glass og speil.
 • Dette handler om den vanskeligste oppgaven å utføre på glass eller speil. Øv et par ganger på et stykke av lignende tykkelsespeil.
 • Når du bruker en glassskiver, trenger du jevn og jevn trykk da du bare får en sjanse til å score glasset. Hvis du hører det, hopper du over alt du kan gjøre, prøv å score det lille stedet. Aldri gjenoppta en poeng!
 • Arbeide med glass og speil kan være en givende hobby. Rom blir plutselig større når du legger til speilvegger. Å lage møbler ved hjelp av dette mediet, vil legge til mange flere dimensjoner for rommet ditt. Det er så mange farger å velge mellom. Alt ser rent ut fordi leddene ikke er tydelige fordi tydelig silikon brukes til å sette brikkene sammen.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte eksisterende laminatgulv
  Slik bruker du Groutable Peel u0026 Stick Floor Tile
  Hvordan lage undergulv for laminatgulv
  Slik sementer en skorstein cap
  Slik fliser du et bad hjørne
  Stopp Vs. Fast Base Router
  Hvordan lage en dusj pan
  Hvordan Cap et Hip Roof
  Hvordan inspisere taklysene
  Slik bruker du en ledningsfri impakdriver
  Dumpster Enclosure Spesifikasjoner
  Kjøkken Valance u0026 Swag Gardiner
  Kitchen Ventilation Regulations
  Hvordan bygge en vannvarmer innkapsling
  Roll Roofing Tips
  Feng Shui Baderomsfarger
  Slik legger du til plass til et kjøkkenbord
  Slik installerer du Interiør Wood Trim
  Hvordan å dekorere peis for fall
  Tips om kutting av gipsvegger