Slipeverktøy for taktekking

Slipeverktøy for taktekking  En av de vanligste forbedringene i hjemmet er å erstatte taket ditt. Gjennomsnittlig levetid for et taktak er mellom 15 og 20 år. I noen tilfeller kan du erstatte helvetesild. Men mesteparten av tiden må hele taket, helvetesild og substrat, alle gå. Dette kalles en utskifting av tåre. I tillegg til å gi sikkerhet en prioritet, trenger du flere verktøy for å fullføre ditt eget takprosjekt.

Stige

Trinn ett av tårnet ditt takprosjekt er å stå opp på taket i Det første stedet, som du trenger en god kvalitetsstige. Ladderkvalitet er ikke stedet å skape på taket. Stigen vil se mye arbeid og må stå opp for det misbruket det kan motta. Avhengig av takets høyde kan du trenge en forlengelsesstige. Bruk en stige som har god kvalitet på foten, helst de som kan grave i bakken for optimal sikkerhet.

Dumpster

Så lite som det lyder, er en dumpster et av de viktigste verktøyene du vil ha På tårnet ditt takprosjekt. Ruskene fra et avrivningsaggregat er betydelige. Du vil ha gamle helvetesild, gammelt underlag, negler og alt annet du finner under taket. Å holde en dumpster på stedet gjør opprydding og fjerning nesten uanstrengt.

Stikkfork

En stenkfork er det perfekte verktøyet for et avrivet takprosjekt. Bare skyv tannhøydenes tenner under en singel, løft, og lytt etter at neglene kommer ut av underlaget. Du kan også bruke pitchfork til å løfte opp bunter av helvetesild og flette dem inn i dumperen.

Tungt hansker

Et tårne ​​takprosjekt gir mange farer for hendene. Helvedesildene selv har skarpe, kantede kanter. Gipskrystallene er også slitende. Løse negler, hakkede underlag, treskjær - alle kan rive huden og punktere hender. Bruk et godt par hardt arbeidshansker til enhver tid under et avrivet takprosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan velge en veggfarge for en flatskjerm-TV
Hvordan lakkert kobberplater
Slik endrer du en Sofa Slipcover
Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
DIY Klar Mix Betong
Slik installerer du gassåpninger gjennom taket
Hvilket underlag er best å bruke på bad?
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
Ideer til å ombygge et kjøkkenkjøkken
Slik fliser uten Thinset eller Mastic
Slik legger du på granitt benkeplater
Hvordan bor hull på granitt counter topper
Typer av laminatgulv
Slik oppdaterer du kjøkkenet ditt på et budsjett
Rockwell Delta Bordsaghistorie
Hvordan velge Interior House Colors
Hjemmelagde solpaneler og samlere
Slik fjerner du kontaktpapirrester fra tre
Hvordan Laminere Bakgrunn til en Skygge
Hvordan senke elvarme regninger i vinter med Windows