Living Room Ideer for små områder

Living Room Ideer for små områder  Å leve i tette kvartaler er et dekorativt dilemma. Det kan utgjøre en utfordring, spesielt hvis stuen er det første rommet folk ser når de kommer inn i hjemmet ditt. Underholdende gjester blir problematisk når du har svært begrenset plass. Du vil imponere dine besøkende, men det ser ut til at veggene dine lukker på deg. Ikke fortvil da det er måter å maksimere din lille plass uten å ofre stil.

Møbler plassering

Plasser møbler på en måte som ikke hindrer trafikken eller spiser for mye plass. Unngå å bruke møbler som også er stort eller omfangsrikt for å maksimere stuaens fotavtrykk. Velg møbler med rene linjer. Hold bare de viktigste elementene som trengs for at rommet skal fungere godt. En vanlig sofa som måler 76 inches lang, vil fungere hvis du legger den mot veggen, helst mot et vindu. Unngå tufted sofaer som virker store. I stedet for å bruke et kjærlighetssete for å matche sofaen, velg et par klubbstoler i stedet. Å velge fargestoff i stedet for tungt mønstrede gjør utseendet mindre opptatt. Bruk av møbler som kan multitask holder antall stykker til et minimum. For eksempel, i stedet for å bruke et stort firkantet salongbord, velg en middels rektangulær osmann med lagring som kan doble som sitteplasser.

Veggfarger

Velge en lys, nøytral palett gjør rommet til å virke større mens mørke solide farger gjør rommet ser hule ut som. Hvis du liker å bruke dristige farger, bruk dem på kunststykker og tilbehør i stedet. Gjør en av de fire veggene en brennevin ved å male den med en annen farge. Legg til striper for å skape en illusjon av mer plass. En smal plass vises bredere med tillegg av horisontale striper mens et rom med lave tak ser høyere ut med vertikale striper.

Gardiner

Hang gardiner høyere enn toppen av vindusrammen - minst 8 tommer høyere. Henger gardinene nærmere takene gjør rommet ditt større og større. Bruk lettere stoff med få mønstre. Bulk draperier med travle mønstre gjør rommet ditt til å virke mindre. En ren gardin gir naturlig lys for å gjøre rommet ditt lyst og luftig.

Speil

Plassering av speil på strategiske steder gjør at din lille stue virker større. Velg et sted der speilet gjenspeiler den beste visningen. Hengende speilet på en vegg som er over fra et bildevindu gjør at det ser ut som om du har flere vinduer. Speilet kan også gjenspeile den nydelige utsikten mot utendørs og ta med mer lys. Plassering av et speil på slutten av stuen, som vender mot inngangen, gjør rommet til å virke lengre.

Clutter

Clutter gjør rommet opptatt og overfylt. Unngå å vise samleobjektene dine samtidig. Dekorer i tre med å bruke tre som biter sammen på ett sted. Unngå å dekke hele veggen med malerier og utskrifter. Legg et stort maleri bak sofaen eller på brennevinduet for å få det til å skille seg ut. Bruk dekorative lagerbokser, kurver og bokser for å skjule rotet bort.

Andre artikkelen

Loft design tips
Hvilken klasse kryssfiner skal brukes til underlag
Hvordan koble en vannmåler
Hvordan lage belysning til kjøkkenet ditt
Verktøy som brukes i sveising
Om Dekorative Hus Vinduer
Fordeler og ulemper med akryl vask
Installere Baseboard elektriske varmeapparater
Typer av tak
Hvordan kutte Vinyl Tile for å passe rundt apparater
Roof Shingle Alternativer
Har Backerboard Need Sealant?
Slik legger du perlebord og støping til kabinettdører
Triks til kuttekulturert marmor
Hvordan bygge et enkelt hovedkort
Om Corn Pellet Stoves
Slik Buld En Keramisk Tile Dusj
Kjemikalier som tynner kulltær Emulsjon Asfalt Sealer
Vaskerom Remodel DIY
Hvordan legger jeg til en gasspeis i huset mitt?