Hvordan velger jeg de beste påskeblomstene?

Hvordan velger jeg de beste påskeblomstene? 

1.

Besøk din lokale blomsterbutikk og be om de mest populære påskeblomstene. Du kan også be om å se bestemte blomster som kanskje ikke er populære i påsken, men som kan brukes i en påskbukett.

2.

Be om å se blomsterbutikken s Den hvite fargen symboliserer jomfruelighet og renhet, og blomsten sies å representere Jesu Kristi oppstandelse tre dager etter hans død. Dette forklarer hvorfor hvite liljer ofte brukes til å dekorere kirker rundt påsken.

3.

Finn azaleablomstene i blomsterbutikken. Ifølge Verdens beste blomster, er den rosa azaleablommen et kinesisk symbol på skjøre lidenskap og kvinneskap. Den har også en forbindelse til påske, da det er et gammelt symbol på Kristi oppstandelse og representerer foryngelsen som følger. /p>

4.

Kjøp påskeliljer for å legge litt gul farge til påskbuketten din. Påskeliljer er populære i påsken og blomstrer i påsken og sies å være et symbol på Kristi oppstandelse fra de døde, på grunn av sin evne til å blomstre fra en tilsynelatende død blomsterpære.

5.

Spør blomsterklubbens kontorist om tulipaner. Tulipaner blomstrer i april og kommer i en rekke vårfarger. Tulipaner legges til påskebuketter for å legge til litt farge i en ellers gul og hvit bukett.

6.

Velg en lilla iris hvis du vil legge til litt lilla i påskebuketten. Lilla blir ofte knyttet til påsken med hensyn til lilla påskeegg og påskebunny. Lilla representerer også vårmånedene. < /p>

7.

Velg hvite tusenfryd hvis du vil ha en lys og munter hvit blomst som en del av påskbuketten. Med et gult senter representerer hvite tusenfryd ofte både påske og vårsesong.

8. Velg en enkel rose for å legge til tradisjonell fetthet og klasse til din påskebukett. Velg røde, rosa eller gule roser for å legge litt dristighet og eleganse til t han påskebukett.

Tips og advarsler

 • Hold påskeliljer skilt fra tulipaner, da de ikke fungerer godt sammen.
 • Når du setter sammen en påskbukett, er spesifikke blomster mer egnet enn andre. Foruten de gule og hvite blomstene som ofte definerer påskefargene, har noen blomster historisk betydning som er direkte knyttet til påskeferien. Mens liljer og tulipaner ofte er blomster av valg for påske buketter, er de på ingen måte de eneste blomstene du kan bruke til buketten din.

  Andre artikkelen

  Slik rammer du en stolpe
  Er bambus ok å sette på et kjøkken gulv?
  Hus Remodeling Tips
  Hvordan plasserer jeg en steinflate på en kjøkkenøye?
  Hvordan bygge et tre gjerde post
  Slik installerer du en Garage Door Coil vår
  Slik installerer du en ny inngangsdør
  Kitchen Window Treatment Design Ideas
  Den beste hjemmekino ideer
  Slik installerer du et innleggsloft
  The Best Fabric for Reupholstering Sofas
  Stor Stucco Reparasjon
  Små baderomsprosjekter
  Hvordan Estimere kostnaden av Metal Roofing
  DIY Glass Blocks
  Hvordan å reparere tregran laminat benkeplater
  Bamboo Lashing Veibeskrivelse
  Slik fjerner du veggfliser uten å bryte dem
  Slik setter du en gummiforing i en dusjkabinett
  Slik dekker eksisterende gulv til kjøkken