Hvordan å dekorere drapes

Hvordan å dekorere drapes 

Dekorativ trim

1. Velg mellomkant, blonder eller flatt klær i en farge du vil legge til i vinduets behandling. Hvis gardinene er et trykt stoff, velg en av fargene i utskriften.

2.

Mål lengden på innsiden av gardinene dine. Legg 1 tommers og klipp trimmen til den lengden. Vri under 1/2 tommer i hver ende av trimmen og sy den langs innsiden av drapene.

3.

Lag trefargede trim ved å stable to stykker av brede rickrack slik at punktene i hver farge veksler langs hver side. Baste trimmen sammen. Legg en rad med flatt betong trim ned midt på rick rack. Du vil se en rekke trimmer med alternerende trekanter av to farger ned hver side. Dette er en fin måte å lage skreddersydd trefargetrim.

Curtain Tiebacks

1.

Fest et stykke snor rundt gardinen på hver side til bestemme lengden og plasseringen av din tiebacks. Klem den på plass. Juster høyden og lengden på strengen til du er fornøyd med effekten.

2.

Klipp en lengde på polstring, som er lik strengenes lengde i forrige trinn pluss 8 tommer. Sy kvastene til endene av møbeltrekkene for å få formelle slips. Vik dem rundt gardinene og knytt dem i en firkantet knute.

3.

Kutt to 7-tommers stripe stoff for å danne tiebacks. Beregn lengden på stripene ved å legge 1 tommer til lengden på strengen. Klipp et stykke tyngdepunkt med samme dimensjoner.

4.

Stakk stoffstykkene, høyre side sammen, med kantene justert. Plasser grensesnittet på toppen. Sy rundt alle sider, 1/2 tommer fra kanten, og la en 3-tommers åpning for å slå på den ene siden.

5.

Klipp hjørnene . Trykk arb og glidesting åpningen lukket. Sy en liten plastring på begge øvre hjørner. Vri slipset rundt gardinen og heng ringene fra en koppkrok i vindustøping.

Tips og advarsler

 • Lag to fargeskjæringer ved å bruke to Strikker av samme rickrack med en annen farge flat trim.
 • Bruk en koppkrok i vinduet for å holde tråden festet.
 • Strikk eller legg trim på stoffet .
 • Dekorer draperiene dine for å legge interesse for dine vindubehandlinger. Nytt vindu behandlinger er dyre, men å legge dekorasjoner kan gjøre det gamle vinduet gardiner jobbe med din nye innredning. Legg dekorative trim for å gjøre vanlige gardiner mer interessante. Lag nye gardinbindbacks ved å bruke fargene fra det nye fargeskjemaet som også finnes i utskrift av gardinene. Farger understreket i draperingsdekorasjonen vil trekke oppmerksomheten til disse fargene i rominnredningen som helhet og spille ned de andre.

  Andre artikkelen

  Hvordan feilsøker jeg venetiansk gips?
  Slik bytter du en rottet vindueskjerm
  Hvordan relinere en skadet lampeskjerm
  Hvordan produseres plater?
  Hvordan Seal Kjeller Gulv og vegger
  Slik påfører du en popcorn på et tak
  Slik bruker og finner gjenvunnet byggematerialer
  Hvordan henger jeg en speil på en dør for å kurere en blokkert vegg?
  Hvordan bygge en stiftelse for New House Construction
  Trenger du en spesiell lampe for en berøringslampe?
  Hvordan å refinfinere tregulv selv
  Hvordan å refinfinere tregulv
  Washington State Building Codes på dekk
  Baderom Countertop Alternativer
  Hvordan måle en dør
  Hvordan legge til en stol Rail
  Nursery Decorating for Dummies
  Tile Countertop Alternativer
  Kan du flate over sponplater?
  Hvordan å fjerne svette toaletter