Regler for å følge for Teak Wood Door Designs

Regler for å følge for Teak Wood Door Designs  Du kan bygge en vakker, tøff og langvarig dør med teak. For styrke er det eik, et annet tre kjent for holdbarhet og seighet. På andre tester - hardhet, motstand mot bøyning, stabilitet og kompresjonsmotstand - det står omtrent det samme som eik. Teak utmerker seg i motstand mot fuktighet. Seilbåter 25 år eller mer som har uvarme teakdekk forblir brukbare og attraktive. Som et byggemateriale er teakens ulempe, kjent blant kabinettmakerne, knyttet til sin generelle seighet og dens høye prosentandel av naturlige oljer. Det sløser raskt såklinger og andre skjæreverktøy. Når du har akseptert denne begrensningen, kan du design og bygge med teak på måter som trekker på sine positive egenskaper.

La overflaten være uferdig

Når du designer dører ved hjelp av andre skoger, må du planlegge hvordan du skal behandle overflaten av treet og deretter designe mot den enden. Woods som furu og aske vil for eksempel alltid ha et beskyttende belegg, selv i innendørs bruk. Mens du kan lakk eller uretanteak, kan du også la den være uferdig. Over tid - flere måneder til flere år , avhengig av eksponeringen - det vil gradvis lyse til et attraktivt sølvgrå og så bli så langt i flere år. Mange arkitekter bruker uferdige teak for dører og ekstern trim i moderne design.

Dra fordel av konsistent korn

Man Y hardtre varierer betydelig i farge og korn. Hickory, for eksempel, varierer sterkt i farge og korn, både fra stykke til stykke og i et enkelt stykke. Med mindre du utarbeider noen organisasjonsplaner, vil en hickory-dør med sine brede variasjoner fra ett stykke til en annen se veldig rustikk ut. Men når du bygger med teak, med uvanlig konsistent korn med liten fargevariasjon fra et stykke tømmer til et annet, trenger du å gjøre veldig lite planlegging. Du kan bare legge ut brikkene som vil gjøre opp en dør, arrangere dem på en måte som gleder deg og lim dem sammen. Teaks karakteristiske likhet med kornmønster og farge gjør det også mulig å lage en utskåret dør uten å måtte bekymre seg for hvilke nye fargevarianter og mønstre utskjæringen vil avsløre.

Bruk Teaks styrke

En inngangsdør med en eller flere glassruter har flere fordeler over en massiv tredør. Enveis glass, for eksempel, lar deg se uten å bli sett. Med mange skoger må du imidlertid designe for vekten av glasset og styrkebegrensningene i treet. Jo mer glass, jo svakere døren. Med teak kan du designe en dør med et stort glasslys og smale teakgrenser uten å gå på kompromiss med styrke. Du kan også skjære dypt inn i teak og har fortsatt tilstrekkelig styrke for å sikre stabilitet.

Andre artikkelen

Forskjellen mellom leilighetene og rekkehusene
Hvordan fungerer en målebånd?
Slik beregner du kostnaden for et gjerdeprosjekt
Slik installerer du en teppe Z-Bar
Southwestern Bedroom Wall Decor
Hvordan rengjør jeg Heartwood Creek?
Slik legger du til Pavers
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
Farger som koordinerer med blå
Hvordan å date historiske hus
Crown Molding Instruksjoner
Slik installerer du Hardwood Trim
De beste materialene å henge gardiner med gardinringer
Peis og mantel design ideer
Tørrveggsleveranser Safe Work Procedures
Hvordan lage et picnicbord
DIY elektrisk radiant gulvvarme
Typer Mørtelforbindelser
Dora Veggdekorasjoner
Hvordan bygge et skap for et kjøkken