Designer ideer for å installere en TV over en peis

Designer ideer for å installere en TV over en peis



  En designløsning for montering av plasma eller LCD-TV over peisen din innebærer estetikk, konstruksjon, komfortnivå som arbeider med verktøy, og viktigere, ditt husholdningsbudsjett. Du kan kjøpe monteringsbeslag som koster fra $20 til over $1000 i august 2010. Du kan installere HDTV selv eller ansette et firma som spesialiserer seg på vegginstallasjoner. Du vil kanskje gå på bekostning og problemer med å åpne veggen eller taket ditt og løpe nødvendige ledninger og kabling til fjellet, eller du kan spare penger og leve med ledningene.

Takmontering

Hvis du har en stilig peis du ikke vil visuelt rot med en HDTV hengende over den, eller hvis du har et vindu over peisen, bør du vurdere et takmontert. De fleste av disse har både en tilt- og svivelfunksjon. Du kan vippe fjernsynet opp til en nesten horisontal posisjon nær taket; Når du senker den for visning, kan du svinge den til den beste synsvinkelen. Flere produsenter lager motoriserte versjoner, men med større vektbegrensninger enn manuelle takmonteringer. Hvis du har en plasma-HDTV, som veier omtrent 20 prosent mer enn et LCD-skjerm for en hvilken som helst skjermstørrelse, med en skjermstørrelse større enn 42 tommer, må du slå deg ned for en manuell takmontering uten hylle eller ha en tilpasset enhet bygget av et installasjonsfirma.

Veggmonteringer

En manuell veggmontering gir en rimelig løsning. Få en som tillater både venstre og høyre svingende og opp og nedover. Match produktets vektkapasitet til HDTV. Mange annonserer kapasiteter med skjermstørrelse, som har liten betydning fordi forskjellige produkter med samme skjermstørrelse varierer i vekt med 50 prosent. Du kan også kjøpe motoriserte monteringer. I motsetning til motoriserte takmonteringer, motoriserte veggmounts har vektkapasiteter på opptil 180 lbs. Noen har programmerbare posisjonsinnstillinger.

Fjernsyn som kunst

Du kan sette HDTV i en grunne veggsparing slik at skjermen rager ut fra veggen 1 til 1 1 / 2 tommer, slik at det ser ut som et maleri som henger på veggen. Hvis du gjør dette, får du visnings geometrien riktig. Hvis du plasserer HDTV for langt oppover veggen, blir det ubehagelig. En liten tiltfunksjon i installasjonen. Noen tilpassede installasjoner gir et ekte maleri for å skyve eller vippe opp for å avsløre HDTV-innspillet i veggen bak den. Dette ser sikkert ut i designmagasiner enn det som fungerer i praksis. De fleste seere vil klikke som ingle-knappen for å se på TV.

Andre artikkelen

Design ideer for en Estate Peis Mantle
Slik installerer du grunnstøping med forskjellige gulvhøyder
Ferdighetssaginstruksjoner
Slik bygger du et lagringsstopp
Hvordan skrive et sveisesymbol
Tips om å kjøpe et hjem i Canada
Slik legger du en flisebelegg
Kan jeg sette nytt gulv på toppen av keramisk flis?
Hvordan spare penger og ha et energieffektivt hjem
Notre Dame Bedroom Ideas
Slik konverterer du et Office Depot-gavekort til kontanter
Gjør det selv kjøkkenskap
Baderomskap og ideer
Slik kobler du solpaneler til hjemmekraft
Kan Trex bli malt?
Hva er melamintømmer?
Hvilke materialer brukes til å lage murstein?
Hvordan velge Utvendig Maling Farger for et Tudor Home
Hvordan finne en egnet leilighet
Hvordan lage en ytterdøråpning