Tips om maling skap

Tips om maling skap  Å male dine egne skap, i mudroom eller på kjøkkenet, er en måte å spare penger på, samtidig som du sikrer at du får akkurat det du ønsker. Refinish kjøkkenskap billig med litt albue fett og en investering av tid. Oppdater og vær om igjen et gammelt skap for å lagre hageutstyr eller familiens regnutstyr i vintage stil. Ta noen tips fra proffene for å få en profesjonell og holdbar finish.

Unngå dråper

Dry støt som er malingsdråper vil ødelegge det profesjonelle utseendet på skapmaling jobben og er veldig vanskelig å sandge av og male over ren, slik at det er viktig å unngå dem. For hjørner tørker du overflødig maling av børsten og maler bort fra hjørnet -Løsning av penselen trekker malingen etter det, slik at det ikke maler bassenger langs kanten eller i en vinkel. Maling mot utsiden av en ramme eller skapdør hindrer kanten fra å fange malingen, som da blir til en drypp. drypp litt maling på en våt eller tørr overflate, legg den om igjen i våt maling eller tørk den av tørr maling med en ren klut. Ikke la et drypp sette opp lenge nok til å bli klebrig - i et rom med mye ventilasjon, dette kan skje raskt, så vær våken og hold malingsjobben ubemerket.

Maling dører og hyller

For å male skapdører og hyller, fjern dem først fra vegghengt ramme eller hovedskap. Dette tar lengre tid, men effekten er vel verdt innsatsen. Fjern alt maskinvare - hengsler, knotter og trekk - merk det og sett til side. Rengjør stykkene som skal malt grundig for å kvitte seg med eventuelle smuss eller smussoppbygging. Legg dører og hyller flatt på en overbygd overflate; prime, sand og deretter male dem på den ene siden, la arbeidet tørke mellom hvert trinn. Når de er tørre, kan du takle den andre siden. Dette er måten å få helt rene kanter, til og med maling og ingen drypp. Når de er klare til å reattach, er den merkede maskinvaren lett å finne, og alt går tilbake sammen uten opphopning av maling rundt håndtak eller hengsler.

Faux Paint and Finishing

En garasjesalgsfunn - eller en finn fra din egen garasje - gjør et godt mudderomskapsskap eller potteskur med en beskjeden, malt oppdatering. Hold det 'vintage' utseendet på brikken, men behandle områder som er for bekymret eller maling-slitt med ansiktsløftning og litt beskyttelse. Match den gamle overflaten av panelrammer, ben eller dekorative støping ved å slipe hvilken som helst peelingmaling på panelene, sidene eller toppene, og gi de slipede områdene et raskt lag med mørk primer. Når det tørker, bruk sprø glasur over den nye primeren, og når den blir litt klebrig, maling over den i en retning med en lettere topplakk. Det er viktig å male i en retning for å unngå uskarpe sprekker som vil danne når topplakken reagerer med sprø glasur. La stykket tørke til en hard finish og spray deretter en kappe med klar forsegling over den gamle og nye maling til Beskytt den fra vått utstyr eller hageverktøy. Reproduksjon vintage knapper erstatter splitte gamle tre knapper med solid porselen eller harpiks personlighet.

Andre artikkelen

Hvordan kjøpe Land i Maine
Slik fliser innsiden av et Backsplash
Andre bruksområder for peiser
Slik viser du mengden av ertgrave som er nødvendig
Hvordan skjule ledningene til et sikkerhetskamera på verandaen min
Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
Kan du male keramiske veggfliser?
Hvordan bruke en Vernier Caliper til å måle
Hvordan fungerer et dobbelt flush system toalett
Rustikk kjøkkenbelysning ideer
Formelle Living Room Gardiner u0026 Dekorasjoner
Gjør det selv Metal Garasjer
Ipe Wood Egenskaper
Beadboard Bathroom Ideas
Painted Backsplash Teknikker
Slik installerer du Cedar Command Siding
Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Hjemmelaget Bat Houses
Glassfliser Ideer til baderom
Farger av tregulvbelegg