Slik Hang Paintable Bakgrunn

Slik Hang Paintable Bakgrunn 

Opprette en rørledning

1.

Sett et merke hvor du vil installere den første stripen i taket eller støpelinjen ved hjelp av blyant. Merket skal være lik bredden på tapetet pluss 1/4 tommer.

2.

Plasser en snekkerens nivå i lengderetningen mot veggen, slik at den høyre enden av nivået er på 1/4 tommers mark. Manipuler nivået til boblen indikerer at nivået er helt rett. Tegn en svak linje langs lengden av nivået.

3.

Flytt nivået nedover veggen og fortsett å merke med en blyant til du kommer til baseboard. Rørledningen hindrer striper av tapeter fra å bløde over hverandre.

Klipp bakgrunnen

1 .

Mål veggens høyde. For å bestemme hvor et mønster starter, må du måle veggen fra topp til bunn. Ta opp målingen for senere bruk.

2.

Mål bakgrunnen. Finn designelementet du vil ha i taket ditt og måle tapetet ved hjelp av veggmåling, i henhold til HomeTips. Unroll bakgrunnen og måle 2 inches over designet du vil ha i taket. Legg til 2 tommer til bunnen av tapetet også. For eksempel, hvis veggen måler 65 tommer fra topp til bunn, må du ha 69 tommer veggpapir målt.

3.

Klipp bakgrunnsbilde ved hjelp av en rettskjevet barberkniv eller nyttekniv på 2-tommersmerket over designet du vil ha i taket. Sørg for at du tar deg tid og skaper en ren, skarpt kutt.

Lim og bestilling

1.

Løs bakgrunnen eller lim på. Mange tapet merker kommer med lim som er aktivert med vann. Andre merker krever påføring av lim. Begge metodene krever en periode med 'avslapning' for å fremme absorpsjon, i henhold til Hometips. Følg instruksjonene for å suge papiret eller påføre limet.

2.

Brett forsiktig den nederste tredjedel av stripen til midten. Brett den øverste tredjedel slik at den overlapper den første brettet litt. Dette kalles 'booking' bakgrunnsbilde. Ikke fest bakgrunnen og la den ligge i fem til 15 minutter.

3.

Rul bakgrunnen i en løs rulle. Du kan plassere rullen i en stor plastpose helt til du er klar til installasjon.

Heng den første stripen

1.

Slå opp det bestilte tapetet. Utvikle forsiktig toppdelen som har takdesignelementet. La den gjenværende delen henges ned.

2.

Trykk toppdelen på veggen. Sørg for at 2 tommer overlapper området der taket møter veggen. Pass på at stripen er rett og trykk den på veggen.

3.

Glatt bakgrunnen ved å bruke tapetet jevnere. Trykk forsiktig på verktøyet på bakgrunnen i en oppadgående bevegelse, og glatt papiret i en nedadgående bevegelse. Glatt papiret mot venstre. Bruk kardinalretningen som en veiledning, lakk papiret nord, sør, vest, nordvest og deretter sørvest.

4. Bruk en sømvals for å glatte papiret hvor taket og veggen møtes. Bruk forsiktig trykk for å unngå å tvinge lim fra under tapetet.

5.

Fold ut bunnpartiet. Press den nedre delen til veggen og følg samme utjevningsteknikk.

6. Legg en bred kniv i tak og vegglinje. Kjør en verktøykniv eller rett barberhøvel over den brede knivens kant for å kutte bort det overskytende 2 tommer. Legg den brede kniven på bordplaten og kut bort over 2 tommer på bunnen av veggen.

Heng de andre og følgende stripene.

1.

Rull inn bakgrunnen og legg den mot veggen ved siden av den første stripen for å matche mønsteret. Merk hvor mønstrene stemmer overens med blyant. Klipp bakgrunnen ved hjelp av et verktøy kniv eller barberhøvel.

2.

Klargjør lim eller vann og bestill neste stripe.

3.

Legg stripen på veggen og match mønsteret. Trykk stripen mot veggen og bruk fingrene til å justere stripen tett mot den første stripen. Fortsett å justere mønsteret mens du beveger deg nedover veggen. Glatt stripen og trim toppen og bunnen for å fullføre installasjonen. Fortsett prosessen til veggen er helt dekket.

Hengende, malbart tapet kan legge til et snev av klasse eller innfall, avhengig av stil og valg. Malbare bakgrunnsbilder kommer i en rekke mønstre og installasjoner. For eksempel kan du installere et helt deksjonsbakgrunn eller en enkel kantlinje med et teksturert deksel. Når du handler etter malerlig bakgrunn, bør du velge et mønster og en farge som passer til ditt hjem. Innredning av hengende malerier krever noen verktøy, tid og tålmodighet. Bestem hvor du vil henge de første og siste stripene før du starter prosjektet.

Andre artikkelen

Slate Countertop Care
Hvordan bygge et hus ut av leire eller mudder
Betydningen av isolasjon
Slik fjerner du et badekar kran fra et mobilt hjem
Slik installerer du en takvifte på en veranda
Slik fjerner du Tileboard
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Slik monterer du fliser på en dusjmur
Hvor langt skal isolasjonsstøtten spredes fra hverandre?
Slik monterer du braketter for en flatskjerm-TV til fjellstene
Hvordan kutte Cove Molding for Corners
Gulv Molding u0026 Refinishing
Tennessee Building Codes for en Home Foundation
Slik reparerer du en rustet ramme
Slik legger du solpaneler til et hus
Slik syr du ditt betonggulv så det ser ut som naturlig som stein
DIY Danner en Cement Foundation
Slik fjerner du en keramisk flisegulv på en kryssfinerbacker
Hvordan velge riktig maling for interiørbetonggulv
Slik monterer du hyllebraketter