Ski Lodge Tema Innredning

Ski Lodge Tema Innredning 

Typer

Det finnes flere forskjellige typer lodgeinnredning å velge mellom. Et østlig Adirondack-tema vil fokusere på å gjenskape følelsen av krystallvann med blues og greener, fremhevet av furubord og stoler og massevis av skogsmønstret kast. Et tema som er mer egnet til fjellene i Vesten, kan inkludere nøytrale brønner og greener, hestesko og oksenesele på veggene og peisene i naturstein.

Funksjoner

En av de første tingene som kommer til å tenke på en skihytte temaet er en peis, sammen med mange komfortable sitteplasser foran den. Tykke tepper og overdimensjonerte oppbevaringsbakker går også med alle stiler i lodgeinnredning. For veggene kan du vurdere å montere ski eller snøskuter, kanopadler, antikke våpen eller innrammede sepiabilder av utendørs scener.

Overveielser

Å gjøre noen strukturelle renoveringer kan fullføre skihytteutseendet. Spesielt effektiv i rom med katedraltak, ved å installere eksponerte, naturlige trebjelker over taket og i hjørnene på rommet, kan det legge til en rustikk følelse.

Fordeler

Et rom utstyrt med et skistall dekor tema kan være et koselig sted å underholde gjester eller slappe av etter en lang dag på jobben eller i bakkene. Denne stilen er innredet med en hensikt, og bare ved hjelp av dette utseendet skaper en atmosfære av avslapning og kameratskap. Ingen skitur er komplett uten varm sjokolade i hytta etterpå, og dekorere et hjem i et lodge-tema er den perfekte måten å bringe den varme, toasty følelsen hjem hele året.

Andre artikkelen

Hvordan tegne en blå utskrift av huset ditt
Dekorative jernhåndtakskomponenter
Forskrift om å installere et gjerde i Sacramento
Hvordan bygge en vindturbin fra bilgeneratorer
Hvordan å dekorere et stue peis surround
Slik limer du flytende tregulv
Hvordan forstørre et soverom skap
Hvordan lage en mal for skjæreflis
Slik Hang Paintable Bakgrunn
Hva er flis underlag?
Arkitektonisk Singel Informasjon
Slik installerer du en dimmerlysbryter
Medallion Kitchen Ideas
Veggformingstyper
Slik dekker gamle malte betongvegger
Slik installerer du laminatgulv over kryssfiner
Slik løser du en knust flisekspansjon
Hvordan Smart Homes Arbeid
Hvordan Estimere kostnaden ved å bygge et hus bad
Hvordan Grout Terra Cotta Tile