Problemer med glidende hyller

Problemer med glidende hyller  Glidestativ er et praktisk lagringsalternativ i kjøkken og bad. I motsetning til statiske hyller kan glidestativ glide ut fra skapet, noe som gjør det lettere å gripe og fjerne dem. Selv om glidestativ har sine fordeler, har det vært knyttet problemer med disse produktene.

Begrenset hyllekapasitet

Visse materialer som brukes til å produsere glidestativ er bedre enn andre. For eksempel kan hyller laget med partikkelbrettbunn ikke støtte så mye vekt som mediumdensitets fiberboard (MDF). Siden hyller i et kjøkken trenger å holde vekten på flere gryter og panner, se etter en hylle som er laget med slitesterke materialer for å tåle vekten av disse elementene. I tillegg kan hvordan en skyvehylle er montert, påvirke kapasiteten. Selv om glidende hyller tyder på at du bruker bakmonterte stikkontakter for å installere hyller i et skap uten hyller, fungerer denne installasjonsmetoden best bare når hyllen ikke er ment å holde mye vekt. Plastbraketter som følger med stikkontaktene, kan ikke håndtere mer enn 50 pund uten å bukke for stress og bryte. De merker at dette problemet er spesielt tydelig i varme klima hvor overdreven varme fører til at plastet tørker og svekker.

Glidende problemer

Det er mulig å få problemer med å skyve hyllene. Glidende problemer, når de ikke glir lett, skyldes vanligvis feil installasjon av glidebryterne eller når en eller begge blir bøyd. Når hyllen ikke glir riktig, må du kontrollere at skyvekontrollen er parallell og foreta justeringer etter behov. Bruk et nivå for å sjekke forskyvningshøydeforskjeller, da dette kan føre til skyveproblemer.

Skapskraper

Hylle kan skrape kjøkkenskapene. Skrape skjer når skapdøren ikke er helt åpen når hyllen er trukket ut, noe som fører til at den treffer døren. En produsent, hyller som slider, antyder å kjøpe hyller med plast støtfangere for å forhindre at skap blir riper ved bruk.

Andre artikkelen

Polert Betong Gulv Ulemper
Hvordan dekorere over veggskapene
Helsefare av Rockwool
Slik installerer du en utendørs veggplanter
Slik festes Wood Trim til Metal Studs
Residential Natural Gas Service Information
Planer for å lage en Wood Burning Pizza Ovn
Hvordan male et bad gulv
Hvordan konvertere en vedlagt garasje til et oppholdsrom
Skal jeg isolere mellom murstein og gips?
Betongstøvfjerning
Betongbordstenger
Hvordan å dekorere en cowgirl soverom
Remodeling ideer for Retro Bad med Mostard Yellow Wall Tiles
Hvordan lage en River Cane Raft
Hvordan blåse isolasjon inn i taket
Fjerne dusjstammen fra en dusjkran
Beskrivelse av Everstone Kjøkken benkeplater
Hvordan påføre urretan på hardvedgulv
Hvordan installere suspendert tak