Informasjon om Kitchen Paint Ideas

Informasjon om Kitchen Paint Ideas  Malen du bruker i kjøkkenet setter tonen for hele rommet. Å endre fargen på vegger, tellere eller skap kan dramatisk endre utseendet på hele rommet, selv om alt annet forblir det samme. Velg kjøkkenfargene som appellerer til din personlige smak og se godt ut med apparatene dine og dekorasjonene for å skape et rom som fungerer som en helhet.

Repaint Your Cabinets

Boligeierne refunderer ofte sine skap ved å bytte dører og maskinvare eller erstatte dem helt når de vil gi kjøkkenene et nytt utseende. Ifølge dette gamle huset er denne tilnærmingen ekstremt dyr, og erstatter low-end kabinetter som starter på $5000 dollar pluss kostnaden for installasjon og en god refacing jobb som koster rundt $3.500 dollar. Spar penger ved å omsmelte skapene dine i stedet. Fjern dørene og fjern malingen med malingstrimler, fyll eventuelle sprekker med ikke-krympet kitt og sand dørene og skapene med 150 til 180 grit sandpapir. Tørk dørene og skapene ned med klutduk dyppet i mineralsk brennevin og vask dem med vann. Lakk dørene og skapene med et underlag og minst to lag av fargen du ønsker, ved hjelp av enten olje- eller latexbasert maling. Bruk en lys, uventet farge for å gi dørene og skapene et funky nytt utseende. For å fremheve dem ytterligere, må du erstatte beslagene på dørene før du installerer dem igjen.

Hvit kjøkken

Gjør dekorasjonen enkelt for deg selv ved å male kjøkkenhvite. Hvit maling gir kjøkkenet en lys, ren følelse og går med stort sett alt. Bruk lyseblå fliser og aksent ditt kjøkken med porselen, en porselenkake-krukke og landlig håndklær for et rustikt landlig utseende. Alternativt kan du installere granitt- eller tre tellere og fargerike tepper på gulvet for et høy kontrast. Hvis du foretrekker det, bruk hvite bord, tellere og stoler sammen med hvite vegger og skap, og bruk kunstneriske glassskåler fylt med frukt, buketter og andre minimalistiske dekorative detaljer for å gi romfokus.

Skrivebordsmaling

Hvis du Overvåke ofte små barn mens du lager mat, eller bare ha en morsom og uvanlig malingsordning, slå en vegg inn i en tavle. Dekk en hel vegg med tavla maling og monter en trebeholder på veggen for å holde kritt for barna dine å bruke. Alternativt kan du male en rekke mindre tavlepaneler på veggen og omgir dem med dekorative rammer for å lage dine egne kunstige kunstverk. Hvis du har en mer formell hendelse, må du bare vaske panelene med vann. De svarte panelene vil ta et stilig, dekorativt utseende uten krittdoodle i dem.

Andre artikkelen

Typer av Trenches for helling av betong
Granitt flis vs. Slab
Slik beskytter du skjermen på din treskjermdør
Granitt Floor Refinishing
DIY Forbereder gulv til flis
Bath Remodeling Ideas u0026 Tips
Ideer på å dekke trepanel
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Slik bruker du en Gipsvegg og Panel Hoist
Slik Stain Kjøkkenskap i rustikk mote
Hvordan lage eikeshakes
Kjøkken Remodeling Tools
Wall Anchor Typer
Awesome Teen Room Ideas
Slik installerer du tårnplater for kjøkkenskap
Hvordan dekorere en blomsterkartong
Hvordan bruker jeg Visqueen?
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Hvordan organisere en liten soverom
DIY Dampbarriere