Ideer til middelhavsdesign

Ideer til middelhavsdesign  Når du ser på bilder av det solfylte middelhavslandskapet som er stiplet med rustikke hjem i lys, kan luftige farger inspirere deg til å designe ditt eget middelhavsstil. Denne stilen av hjemmet har ofte en innbydende, men likevel eksotisk følelse med et høyt nivå av bremseklage. Hvis du planlegger et nytt hjem fra topp til bunn, sikte du på en total middelhavsopplevelse fra interiøret til landskapet.

Utvendig

Utsiden til mange middelhavshjem er preget av arkitektoniske former som buer, kolonner og Grunne, skrånende tak. Når alle disse er lagt til i en form for hjemmedesign, vil det begynne å påta seg en autentisk følelse. Fullfør utsiden med stuckatur og maling i jordtone som beige, eggeskall eller solbrun. For et sterkere utseende, gå for en blek oransje eller rød. Husk å ta med terrakotta takfliser. Legg til en murstein som fører opp til døren som passer til takflisene. Hjem i denne stilen kan inkludere intrikate fliser arbeid design over inngangsdøren. Vurder å tilpasse flisdesign ved å inkludere familiekammet ditt i sentrum. Accent vinduene dine med svart smijern blomstrer.

Interiør

Interiøret i middelhavsboliger har en tendens til å være åpen og luftig. Design huset ditt med høye tak og store vinduer for optimal naturlig lys. Innlemme buede døråpninger og halloppføringer gjennom hele interiøret. Bruk mørke tre dører for en naturlig følelse. Mal veggene lyse farger som hvit, gul eller lyseblå. Hvis du ikke er redd for å bruke lyse farger, maler du ett rom som er azurblått for å representere det fargerike Middelhavsvannet og et rom grønt for å representere landskapet. Velg rikelig farget keramisk flis for å dekke gulvene.

Utendørs plass

Utformingen av utendørsbassenget kan gi stor forskjell i å skape en autentisk middelhavsfølelse i ditt nye hjem. Middelhavsklimatene er generelt milde, og boliger legger ofte vekt på innendørs og utendørs levende. stein patio med fire greske kolonner, ett for hvert hjørne. Bruk kolonnene til å støtte en pergola. Dekorer uteplassen med smijerns møbler. Omgjøre huset ditt med en lav stucco vegg toppet med terrakotta fliser, etterligne utformingen av huset ditt Terrassehage er ofte funnet i hus av denne stilen. Hvis gårdsplassen tillater det, legg til en grønnsakshage på ett nivå og en blomsterhage på den andre. Plante autentiske middelhavs urter og grønnsaker som artisjokker og basilikum.

Andre artikkelen

Den beste kilden til full spektrumbelysning
Hvordan klippe Wallboard i et nært rom
Hvordan brenner en peis på jobb?
Trex Vs. Veranda Decking
Solar Installasjonsinformasjon
Hvordan brenner jeg trebjelker?
Typer av Tørrvegg Tape
Ideer for hvitt kjøkkenskap
Hvordan får jeg trægulv installert i New York City?
Slik fjerner du overflødig grout som har tørket på flis
Hvordan å fullføre interiør tre dører
Gjør det selv Glassfiberdusj Installasjon
Holdbarhet for oppbevaring av sitronsaft
Hvordan bygge en undergulv av OSB eller kryssfiner
Slik trimmer du badkarbeslag
Hvordan oppgradere kjøkkenskap ved å bytte dørene
Hvordan bygge en spisesal med lagring
Baseboard Heat Installasjonsinstruksjoner
Slik festes en benk til betong, murstein eller blokk
Slik installerer du en kjæledyrdør i en treskjermdør