Ideer til å dekorere et hus vaskerom

Ideer til å dekorere et hus vaskerom  Enkelte rom i et hjem, som vaskerom, blir vanligvis oversett når det gjelder dekorasjon. Du vil sannsynligvis tilbringe en god del tid i vaskerom siden vaskerom er noe som kontinuerlig trenger oppmerksomhet. Skru opp vaskerommet ditt slik at det ikke føles som en jobb å bare jobbe i rommet.

Vegger

Vaskerommet er et rom som ikke er synlig av gjestene, noe som gjør at du får friheten til å bli modig med farge eller mønster. Vaskerommet ditt kan inkludere et fargevalg du ønsker som de normale dekorasjonsreglene ikke gjelder i et lukket vaskerom. For eksempel, hvis du er gal om limegrønn med en sebrautskrift, men tror at det er for vill for et annet rom, bruk det på vaskerommet ditt. Bruk en varm, nøytral farge hvis du vil at vaskerom skal flyte med resten av huset. Stark hvit eller lyseblå legger til en skarp, ren følelse, men kan ikke virke så innbydende. Bakgrunn eller grenser lar deg introdusere farge eller mønstre hvis du vil beholde veggen fargen enkel. For eksempel bruk en kantlinje som ser ut som en utendørs klærlinje med klær som henger fra den.

Temaer

Bruk et tema i vaskerommet ditt som gjør at plassen føles som en mini ferie hver gang du går inn i rommet. Dekorer rommet med et strandtema hvis det er der du er mest i fred. Bruk plakater eller bilder av din favorittstrand på veggene, og fyll glassglass med sand og skjell for å dekorere en hylle. Bruk et mote tema hvis det er din lidenskap, men det er ikke et annet rom for å vise det. Mal veggene i en lysrosa med en svart og hvit zebra utskriftsgrense, og legg innrammede bilder eller rullebanestil.

Funksjon

Funksjonen er den viktigste faktoren i et vaskerom, selv om det du kan innlemme det på en dekorativ måte. Vedlagte skap kan blande seg inn med veggen eller vises som vinduer med utsikt over favorittbildet ditt. Organiser forsyninger i kurver, krukker, bokser eller andre beholdere på åpne hyller for funksjonalitet og dekorasjon. For eksempel fyll en fancy krukke med pulver vaske såpe.

Tilbehør

Fullfør vaskerom dekor med tilbehør. Vis pyntegjenstander og bilder fra ferien hvis du bruker din favorittferie som tema. Fjerne funksjonen til rommet ved å dekorere med nyhetsklesvasker. For eksempel, fest antikke vaskebord på veggene eller heng en tynn trådstreng over rommet hvor det ikke kommer i veien. Heng dukkeklær på den tidlige klærlinjen med miniatyr klær. Bruk en stor nyhetssikkerhetsnål som veggdekorasjon, eller bruk en setning eller et ord som gir mening. For eksempel, opprett blokkbokstaver på hyllen for å stave ut ordvasken.

Andre artikkelen

Typer av lydisolering
Slik rengjør Cement Anchor Bolts
Hvordan måle for flisinstallasjon
Asian Themed Office Design Ideas
Baneblade Maleri Tips
Hvordan male en keramisk badekar
Slik holder du vann fra å komme rundt i et dusjgardin
Hvordan bygge Guide Porch Railings
Den enkle måten å beregne kvadratfilm for materialer
Hva er Engineered Hardwood?
DIY Bygg en hardt oppbevaringsboks
Hvordan dekorere et Stue i Seashore Farger
Fordelene med Carpet Padding
Hvordan å klare flisegulv
Hvordan smoothe en murstein peis
Slik installerer ClosetMaid hyller
Slik fliser et badvindu
Slik lagrer du vann i kjøkken og bad
Instruksjoner for Slip-In Drapery Hooks
Hvordan velge mottakskasser