Ideer og farger for maling av innvendige vegger

Ideer og farger for maling av innvendige vegger  Interiør vegger gir deg masse plass til å vise kreativitet og personlighet. Vegger kan bli et lerret av farge som tyder på stemninger og følelser. Tillat visjonen å omfavne rommet med en skarp følelse av fantasi og flair for design.

Gul

Gul er en effektiv farge for en vegg inne i et rom med begrenset tilgang til sollys. Gul vil gjenspeile kunstig lys pent. Det faktum at gul brukes til 'forsiktighetslys' indikerer at det er en farge som skiller seg ut. Alt rom som du føler for øyeblikket er for mørkt eller 'off-putting' vil ha nytte av den oppløftende energien som oppnås ved å male veggene den riktige nyansen av gul.

To-tone

Mange rom kan ha nytte av to-tone farge tilnærming som også innebærer stol rekkverk. Denne typen veggstøping ligger rundt midjen høy rundt rommet. Maling av delen av veggen over støping en farge og under støping en annen farge kan gi rommet en betydelig innvirkning. Det store valget er om å gå med kontrasterende eller komplementære nyanser. Den tofarne fargekombinasjonen bør også ta hensyn til fargen på taket og møblene.

Mal prøvehall

Bruk gangen som en kobling mellom to nyanser av farger som dominerer to forskjellige rom. Skaff et malingprøvekort og maler stuen den mørkeste nyansen på prøven og soverommet din den lyseste nyansen på prøven. Du har nå to forskjellige kreative valg når det gjelder å male på gangen. Du kan enten male gangen en nyanse midt på prøvekortet eller male veggene i seksjoner, og gjenskape utviklingen av nyanser fra mørkt til lys.

Rød

Rød kan være overveldende når den brukes overdrevet. Ifølge Robin Strangis i 'The Color Idea Book', stimulerer rødt appetitten og kan øke blodtrykket. En god måte å unngå nedsiden av rødt er å male en vegg en levende dyp nyanse og resten av rommet en beroligende kontrast som pulverblå. En annen måte du kan introdusere rødt på et rom, er gjennom et kinetisk mønster som forrevne striper eller maler en rød kant rundt toppen av veggene dine.

Striping

Striping av en vegg betyr ikke nødvendigvis at den må ligne en zebra eller fotballdommer. En svært svak stripeteknikk som bruker en farge, kan være mer kunstnerisk enn en sjokkerende kontrast. Veggene er malt en farge, men stripingseffekten oppnås ved å maskere av vertikale seksjoner og bruke en glasur over hva som er igjen for å gi den svakeste hint av striper. Hvis resultatet er for svakt, bruk et annet glassbelegg ved hjelp av svamp eller rag-rullingsteknikk for å gi den mer tekstdypedybde.

Andre artikkelen

Bruk av kjøkkenhetter
Hvordan fjerne speil festet til gips
Hvordan velge de riktige malene for Vinyl fliser, Gulvbelegg gulv, Asfaltbelegg gulv og Linoleum Gulv
Hvordan starte en Living Facility for eldre
Dekorere et vårbord
ADA Krav til dusjer
Slik bytter du chucken på en drill
Hvordan kutte laminat topper
Slik bruker du en Dremel Drill
Cinder Block Vs. Cement Foundation
Slik installerer du nye kjøkkenskap i sommer
Hvordan bruke Stanley Clamping Miter Box
Oppkjørselen Pavers Vs. Betong
Slik feilsøker du Caulk-farge som ikke passer til grout
Hvordan Trim u0026 Edge Sheetrock for et tak
Slik går du grønn med et mer energieffektivt boareal
DIY Badekar Drenering
Hvordan å fullføre en betong counter top
Hvordan remodel et 1960-tallshus
Wall Tiling Tools