Ideer for en syv år gammel guttes soverom

Ideer for en syv år gammel guttes soverom  En 7 år gammel gutt fortjener et rom som passer til hans strenge dekorative standarder. Mens et kult, men praktisk rom kan passe for din smak, vil barnet ditt ha noe som brister med liv og fantasi. For å oppfylle dette ønske, er det best å bruke et tema som vil gjennomsyre hele rommet. Spør din sønns godkjennelse før du begynner designen.

Sport

Mange 7 år gamle gutter er besatt av et lokalt idrettslag. Hvis ditt barns interesse gjenspeiles i hans klær og gjørmete sports- spiller sko, bør du også gjøre det vise i hans rom. Maler rommet i fargerne til sønnenes valg, prøv å matche teppet også. Dekorer veggene med jerseys, vimpler og plakater. Andre dekorative elementer kan omfatte trofeer, suvenirer, baseballs, fotballer og hockey pucker. Besøk lagets stadion eller nettbutikk og kjøp matchende tepper, trashcans og laken for å fullstendig rulle ut rommets tema.

Tegnefilm

Det første trinnet i å plukke et tegneserie-temarom er å bestemme om rommet vil være dedikert til en tegneserie eller til tegneserier generelt. Hvis du velger tegneserier generelt, inkluderer tapet, lampeskjerm og tekstiler som viser tegneseriefigurer som Bugs Bunny, Spongebob Squarepants, Scooby Doo og andre animerte show eller filmkarakterer som han nyter. Hvis du velger en, fokuserer du på den ene tegneserien helt. Velg leker, håndklær, sengetøy og plakater som stemmer overens med tegneserien. Andre elementer som kan rulle ut i rommet er beanbag stoler og puter som er i samme farger som tegneserien. h2> Cowboy Et rom som er modellert etter Cowboys of the Wild West, kan være like morsomt for dekoratøren som det er for den heldige cowpoke. Velg rustikk stil møbler laget med så mye lær og råhud som du finner. Heng et tau rundt kanten av rommet eller noe tre laget for å se ut som gjerdet på en ranch. På veggen legger du til dekorasjoner som en sheriffs badge og lue, en lasso med barnets navn malt i det og malt bilder av trær, kaktus og åser. Bruk bandanas for vindubehandlinger og kuavtrykkstoff for putene. Sørg for å ta med en ønsket plakat med barnets bilde i rommet.

Dinosaur

Det spiller ingen rolle om barnet ditt ble utsatt for dinosaurer først gjennom Flintstones eller Jurassic Park. Du kan fortsatt lage en forhistorisk pute som ethvert hule barn ville være glad for å ringe hjem. Bruke dinosaurstensiler, male et utvalg av forhistoriske dyr, inkludert en stegosaurus, pterodactyl og Tyrannosaurus Rex, på veggene. Gi rommet en viss jungelakse med plastpalmeblad som vindubehandlinger og vinstokker som henger ned fra vegger eller tak. Andre dekorasjoner kan omfatte plakater fra dinosaurrelaterte filmer, en plysjdynosaurpute til sengen eller dinosaurformede møbler.

Andre artikkelen

Slik bruker du et Sears Digital Level
Hvordan klippe og polske perle steiner
Tips for hengende tepper på veggen
Hvordan dele et viktoriansk hus inn i leiligheter
Slik isolerer du en låve
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Hjemmelaget rompartisjon
Hvordan støtte en granitt benkeplate
Slik dekker du en Ugly Brick Peis
Hvordan lage Miter kutt for Base Moulding
Slik holder du helvetesildene dine som ser ut som nye
Kjeller-tepper
Hvordan sette grenser på veggen
Monkey Decor
Hvordan bygge en truss
Slik feilsøker du bakgrunnsbilde
Hvordan Spot Skader og Defekt Lumber
Hvordan setter jeg opp solsenger?
Behr Wall Paint Colors