Hvordan velge en digital bilderamme

Hvordan velge en digital bilderamme 

1.

Velg en størrelse for din digitale ramme. Fotorammer er tilgjengelige i en rekke størrelser og former. Rammeformatene vil variere fra nøkkelring størrelse til en stor LCD flatskjerm-TV. Budsjett er en annen faktor å vurdere når du velger rammestørrelse.

2.

Fest utgiftsgrensen når du bestemmer deg for en digital fotoramme. Prisene starter på rundt $50. Merke, størrelse og funksjoner er alle faktorer. Når du bestemmer deg for et budsjett, må du bestemme hvordan du vil bruke rammen. For eksempel, hvis du bare vil vise feriebilder, kan du kjøpe en ramme med begrensede funksjoner.

3.

Velg en ramme med en oppløsning på 640-by-480 piksler eller høyere. En lavere oppløsning vil ikke vise detaljene i et bilde. Noen ganger vil butikkene kaste et salg på digitale rammer. Folk har en tendens til å kjøpe et element fordi det er på salg, men sørg for at rammen har en høy oppløsning for å vise klare bilder.

4.

Velg bildeforhold du vil ha når du kjøper en digital ramme. Bildestørrelse er forholdet mellom høyde og bredde på et digitalt bilde. Ifølge PC Mag er standardformatet for punkt-og-skyte kameraer 4: 3. Rammer er generelt tilgjengelige i aspekt forholdet 4: 3 eller 15: 9. Den beste passformen for det gjennomsnittlige digitale bildet er 4: 3. En 15: 9 ramme vil beskjære bunnen og toppen av bildet ditt for å passe til LCD-skjermen.

5.

Velg de funksjonene du vil ha i en digital ramme. Populære funksjoner inkluderer en akselerometer, videofunksjon og lysbildefremvisningsmusikk. Accelerometeret skifter bildene mellom liggende og stående modus. vise video av spesielle øyeblikk og kunne ha nytte av videofunksjonen. I tillegg har digitale rammer en funksjon som gjør at musikk kan spilles når du viser bilder. Og så meg rammer har internettilgang.

Standard bilderammen er en ting fra fortiden for mange mennesker. Det viser vanligvis bare ett bilde om gangen. Digitale rammer blir det populære valget på grunn av muligheten til å vise en syklus med bilder med et trykk på en knapp. For eksempel kan du lage lysbildefremvisninger for å vise familiebilder. Første gangs kjøpere av digitale bilderammer kan bli overveldet av valg av rammer og deres funksjoner.

Andre artikkelen

Slik installerer du lydisolering ved hjelp av gips
Hvordan legge fliser på gulv over kryssfiner
Hvordan velge Best Driveway Gate Designs
Hvordan fjerne baderom keramiske fliser
Informasjon om lydisolering
Slik isolerer du vinduet ditt
Slik bruker du en kvadrat gulvslipper
Hvordan lage et hemmelig rom i trebearbeiding
Hjemmelaget Drywall Lift
Slik installerer du en Dekorativ Tile Backsplash Ridge
Fjerning av kjøreforsegler
Toalettrørledning Installasjon
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Typer sikkerhetslås
Tradisjonell dekorasjon for soverom
Online interiørdesign ideer til et spisestue
Gjør det selv Bike Hanger
Slik installerer du Moen dusjarmflenser
Slik Layout Laminatgulv
Informasjon om neglevåpen