Hvordan lager jeg politiets garderobe?

Hvordan lager jeg politiets garderobe? 

1.

Gjennomfør en undersøkelse av nåværende politifolk i avdelingen. Målet er å lære hva de liker og misliker om de nåværende inneserveringsinnstillingene, hvis spesielle innkvartering må tas opp, og hvis det er spesielle ønsker om et skaprom som vil redusere stress og forbedre den generelle jobbprestasjonen. For eksempel, hvis antall kvinner i avdelingen alltid har vært små, kan kvinners garderobe være ikke-eksisterende, eller det kan trenge omfattende oppgradering.A oppbevaringsrom kan ha et mock-gym tilknyttet det som offiserene ønsker å oppgradere og forbedre. Kanskje endring av fargevalg og belysning ville gjøre skapet mer avslappende.

2.

Etablere et budsjett for oppbevaringsrom design. Det overordnede prosjektet kan kreve å designe to nye garderober, en for mann og en for kvinnelige offiserer. Eller det kan være nødvendig å designe et semi-delt garderobeskap med separate dusjfasiliteter. Budsjettet er etablert, du kan utarbeide detaljene.

Fra undersøkelsene og annen informasjon innhentet, bestem hvilke endringer som er absolutte nødvendigheter, og hvilke er luksuser som bare ville gjøre Miljøet er bedre for offiserene. Dette vil hjelpe til med å tilpasse budsjettet til designforslaget. Rådfør deg med entreprenører for å få pris sitater.

4.

Velg et fargeskjema som vil forbedre følelsen av miljøet. Mange offentlige anlegg bruker de samme malene, ofte i samme farger - alle grå eller alle beige, for eksempel. Belysningsarmaturer påvirker også den generelle følelsen av miljøet og bør være en del av designet. Valg av energieffektive pærer og lysarmaturer kan også bidra til å redusere avdelingens strømforbruk.

5.

Velg et oppbevaringsrom som gjør det mulig for offiserene å bevege seg lett og raskt i hele området og gi betydelig plass til å bevege seg rundt. Låsestørrelser skal være store nok til å imøtekomme alt utstedt utstyr pluss toalettsaker og sivile klær, hvis offiserer ønsker å dusje og bytte før de forlater arbeidet. I tillegg til størrelsen er sikkerheten til Locker-stilen bør være en prioritet. Mange offiserer forlater våpen eller andre viktige gjenstander i sine skap som må være godt sikret.

6.

Skriv avdelingshoder, og muligens offiserer , når designet er utviklet og justert for å holde seg innenfor det foreslåtte budsjettet. Eventuelle problemer med utformingen er best identifisert før konstruksjonen starter.

Politiets skaprom må utformes for effektivitet; slik at offiserer kan komme inn og ut raskt og enkelt i nødstilfeller. Offiserer trenger også sikre skap for utstyr og personlige eiendeler. Lær behovene til de enkelte offiserene før design begynner å håndtere disse behovene og for å forbedre oppbevaringsrom for nåværende og fremtidige offiserer.

Andre artikkelen

Slik reparerer du solfargede tregulv
Typer av roterende trefasetransformatorer
Slik bruker du solvarmeenergi for luftkondisjonering
Hvordan Wallpaper Cement Walls
Monteringsanvisning for aluminiumsdeksel
Gjør det selv Garasjesett
Den beste måten å utstøpe et bad fan
Hvordan kutte Trex Decking
Slik linjer du skuffer med kontaktpapir
DIY Solvarmeanlegg
Hvordan velge drueblad
Slik fjerner du en målebånd
Cute Room Ideas for Teenage Girls
Flat tak: DIY
Asbest fjerning kurs i Kansas
Slik legger du keramisk flis på et dusjrom
Slik pleier du for luftverktøy
Spesialverktøy for betong
Hjemmelaget trerøyker
Hvordan Grout Keramisk Wall Tile