Hvordan lage Crystal Lighting Fixtures

Hvordan lage Crystal Lighting Fixtures 

1.

Velg utdaterte lysarmaturer du allerede har på loftet eller garasjen din. Velg en armatur med en solid metallramme som er i god stand. Fjern lyspærene og tape over åpningen der pæren skruer inn med malerens tape. Rengjør armaturet av rust, smuss eller rusk. Slip metallet lett hvis armaturet har en skinnende overflate slik at den nye maling kan feste seg.

2.

Sprøyt paint fixturen i en nøytral oppdatert farge som passer til andre inventar i hjemmet ditt. Heng fixturen fra gren av et tre slik at du lett kan spre alle sider Sprøyte med korte, jevne streker. Gjør flere tynne passeringer for å unngå overspraying og drypp. La fixturen tørke i fire timer.

3. Klipp krystall perle strenger for å passe lengden på Hver arm av fixturen din starter fra midten og beveger deg utover. Limpennestrenge på undersiden av de største armene først. Husk at krystallene dine er sett underfra. Bruk en varm limpistol til å feste perlene. mellom armene for en drapert effekt. Lim endepærene til armene med varmt lim for å holde dem på plass.

4.

Organiser dine krystalldråper fra største til minste. Wire hver dråpe med 20 gauge wire. Sett ledningen inn i dråpen og bøy enden slik at ledningen ikke kan trekke seg ut igjen. Tråd på eventuelle ekstra krystaller du vil legge til ledningen. Lag en krok på den øvre delen av ledningen.

5.

Fest de store krystalldråpene først. Opprett et balansert utseende slik at armaturet ikke ser lopsided eller tungt i noe område. Plasser de neste minste dråpene andre. Fortsett å hengende dråper til fixturen har det utseendet du liker.

Tips og Advarsler

 • Krystaller av alle farger, former og størrelser kan legges til for å skape forskjellige effekter. Klare krystaller er tradisjonelle, og du vil ofte finne eldre krystall dangler i loppemarkeder og antikvitetsbutikker hvor de er blitt skilt fra inventar. Dette er en god ressurs for uvanlige og rimelige krystaller som kan legges til din fixtur.
 • Krystaller har lenge blitt tilsatt til lysarmaturer. De forskjellige krystallkronene fanger lyset og multipliserer det og forårsaker en gnistrende effekt. Denne effekten legger til drama, spenning og romantikk til et rom. Legg krystaller til eldre lysarmaturer for å gi dem et nytt utseende. Krystaller kan erstatte eller bli tilsatt i nyanser, limt til lysarmaturer og rammer, og montert langs støttekonstruksjonene for å henge som dangling juveler. Du kan lage nesten alle lysarmaturer i en krystall lysarmatur med et par verktøy, litt lim og mange glitrende krystaller.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage land primitive stearinlys
  Slik installerer du dimmerbrytere i alle rom
  Slik installerer du laminert gulv gjennom en døråpning
  Hva er fordelene med betonghjem?
  Hvordan finne en Prefab House Produsent
  Informasjon om betonghjem
  Sjekkliste for å sette opp et mobilhjem i Ohio
  Slik hindrer du en dusjgardinstang fra å stikke til å male
  Formelle Living Room Gardiner u0026 Dekorasjoner
  Hvordan Nail Bamboo Gulv
  Hvordan kan jeg identifisere en støttemur på huset mitt?
  Hvordan reflater jeg Gasspeiser?
  DIY: Baderom Tile Remodeling
  Innredningsideer for et oppholdsrom som er 13,5 Ft. ved 19 Ft.
  Slik fjerner du Carpet Stick Strip Nails
  Slik beregner du sementblokker
  Hvordan bruke en Air Nail Gun å installere et gjerde
  Slik beregner du kubiske føtter i et rom
  Kule måter å dekorere krykkene dine
  Hvordan få den teksturerte finishen i betong