Hvordan isolerer jeg taket i mudderommet?

Hvordan isolerer jeg taket i mudderommet? 

1.

Bruk et målebånd for å bestemme hvor langt fra hverandre dine takbjelker er. Bruk R13 isolasjon for bjelker som er 16 'fra hverandre, og R19 isolasjon for bjelker som er 24' fra hverandre. Bruk målebåndet igjen for å finne lengden på takbjelken. Planlegg å kutte isolasjonen i henhold til hvor lenge strålene i rommet er.

2.

Åpne et isolasjonsrulle og legg det ut slik at papirsiden er nede. Bruk målebåndet til å måle isolasjonen til lengden på takbjelker, fra den ene enden til den andre. Klipp isolasjonen breddevis med en verktøykniv, skyv knivbladet ned gjennom batting til bladet skjærer gjennom papiret på undersiden. Kjør verktøykniven over kuttlinjen igjen hvis det er nødvendig. Gjør dette for hele første rullen slik at du vil kunne gripe neste brikke uten å måtte stoppe og gjøre kutt.

3.

Plasser en 4-trinns stige i hjørnet av rommet. Åpne papirflappene på begge sider av isolasjonsstykket. Hold stykket isolasjonsbatteri opp, papir side ned, mellom de to første takbjelker. Plasser papirflappene over bjelkene, og bruk en stiftpistol med 1/2-tommers stifter for å feste klaffene til bjelkene på hver side. Sikre så mye du kan fra posisjonen din på stigen, så kom deg ned og flytt stigen lenger ut mot midten av rommet for å sikre deg lenger ned i bjelkene, sørg for å holde isolasjonen rett. Gjør dette til hele stykket er sikret. Plasser stigen igjen for det andre stykket, og fest papirflappene over papirklaffen på det første stykket. Gjenta til taket er helt dekket. Bruk alle de kuttede isolasjonsstykkene, kutte mer når du trenger dem.

4.

Påfør tape over hver søm hvor papirflikene på isolasjonen møtes. Gjør dette for hele lengden på hver søm for å holde utkast og varme inn mellom isolasjonsstykker.

5.

Mål, merk og klipp arkarken i henhold til lengden av takbjelker. Hold stykket Sheetrock opp til taket og fest det til bjelkene ved hjelp av en trådløs drill, Phillips-bit og 2-tommer lange Sheetrock-skruer. Bruk Sheetrock til å dekke hele det nylig isolerte taket.

6. Bruk selvklebende mudderbånd over alle sømmer hvor stykker Sheetrock møtes. Fyll en mudderpanne med Sheetrock-gjørme. Påfør mudder over de tapede sømmer, og over alle skruer og hull. La slammet tørke i seks til åtte timer, deretter lett sand ved hjelp av en elektrisk håndholdt sander og et fint grus sandpapir. Avslutt taket med maling når slammet er slipt.

Tips og advarsler

 • Bruk ansiktsmaske når du arbeider med isolasjon.
 • < li> Bruk forsiktighet og forsiktighet mens du er på stige, og bruk en verktøykniv. I de kalde vintermånedene holder isolasjonen varmen og den kalde luften ut. Et mudderom er et utmerket tillegg til ethvert hjem, og gir mye trengte lagringsplass for ting som jakker, jakker, støvler og sko. Taket i ditt nye mudromsrommet må isoleres, selv om mudrommet er et utvendig rom, vanligvis plassert utenfor en yttervegg i hjemmet. Uten at taket er godt isolert, vil energikostnadene stige og temperaturen faller inn i hjemmet ditt.

  Andre artikkelen

  Sirkelsagguide
  Hvordan dekke en murstein peis med marmor flis
  Hvordan installerer jeg flytende skap?
  Hvordan lage en metallrør
  Peisventilasjonsprosedyrer
  Hvordan å refinfinere hvit melamin skap
  Hvordan lyse helsepleie fasiliteter
  Ulike typer Wood Siding
  Hvordan bygge med Cement u0026 Chicken Wire
  Slik bruker du en elektrisk jackhammer
  Hvordan kutte ut et kjøkkenskapsdør for å sette glass i det
  Hvordan Prime Cedar Siding
  Hvordan remodel en murstein peis
  Hvordan bygge en utendørs pizza ovn med utklipp
  Hva er dobbeltsidens Windows?
  Ulempene ved modulær teppefliser
  Dusjdøralternativer
  Do-It-Yourself Paving Stone Prosjekter
  Garasjedørråd
  Slik installerer du Granitt Tile Over Ceramic