Hvordan installere Bay Window Gardin Rod

Hvordan installere Bay Window Gardin Rod 

1.

Bestem hvor du vil plassere gardinestangen i forhold til toppen av vinduet. Marker posisjonen til en sidebrakett på veggen med en blyant. Mål avstanden fra toppen av vindusrammen til merket og fra siden av vindusrammen til merket. Overføringsmålinger for å markere posisjonene til de andre festebrakettene, slik at gardinestangen blir jevn og symmetrisk. Midtstangshjulet vil bli montert over sentralvinduet, så nært som vinkelen mellom vinduene.

2.

Finn og identifiser venstre, høyre og senterstenger . Ordne stangkomponentene på karnappvinduet på en flat overflate, akkurat som de skal installeres over vinduet, med de tilhørende monteringsbeslagene på plass. Bruk referansemerkene, hold en monteringsbrakett på veggen eller vindusrammen. Merk posisjonen til maskinens skruehull ved å passere blyantspissen gjennom hvert skruehull og lage en prikk på veggen. Fjern braketten. Gjenta til skruehullsposisjonene er merket for alle fire parentes.

3.

Bor horisontale pilothull gjennom hvert hull på hullet på vindusrammen eller veggen. Hvis maskinvaren er montert direkte på gipsvegg uten trebearbeiding, bor et hull som er stort nok til å huse en plastvegg Anker. Sett ankeret inn i hullet. Gjenta for å lage skruehull for hver brakett.

4.

Monter et sentralt hengselbeslag først ved å tilpasse monteringsbraketthullene til hull i veggen eller vindusrammen Passer en skrue gjennom hullet i braketten i det tilsvarende hullet i veggen eller vindusrammen. Trekk til skruen med en skrutrekker. Gjenta for å installere den andre sentrale hengselbeslaget. Monter de ytre parentesene i På samme måte. Med alt monteringsutstyr installert, er du klar til å henge gardin.

5 .

Trenger eller på annen måte suspender gardiner på stengene. Plasser hullene på enden av den sentrale stangen på hengselnålene på de sentrale monteringsbrakettene. Plasser hullene i de sentrale ender av sidestengene på hengselnålene og heng de ytre endene på stengene på de ytre monteringsbrakettene. Foreløpig distribuere gardintøyet for å fullføre dette prosjektet.

Installere et karnappstang er en enkel oppgave som ikke krever spesielle verktøy eller avanserte ferdigheter. Komponentene i et karnappstangsett med tre vinduer inkluderer tre ekspanderbare stenger og fire monteringsbeslag. Brakettene som er montert på sidene av sentralvinduet mottar både sentral- og venstre- eller høyre side gardinstang. Braketten er hengslet for å imøtekomme vinduer satt i forskjellige vinkler. Installasjon kan oppnås på under en time av en nybegynner gjør det selv.

Andre artikkelen

Slik installerer du Prefab Laminate Counter Tops
Slik installerer du en teppe Z-Bar
Hvordan lage ditt eget kjøkken online gratis
Slik installerer du utvendig ryggluker
DIY Aluminium Siding
Hvordan kutte gipsvegget rundt utsalgssteder, brytere og veggfester
Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
Slik dekorerer du et logghus
Ideer til vindusduk
Typer av marmor for baderom
Slik installerer du keramiske fliser over eksisterende fliser
DIY Utvendig Isolasjonsskjerm
Hva er forskjellen mellom ingeniør og laminatgulv?
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Bygningskoder for trappskinner
Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene
Slik installerer du akustisk takflis
Slik fjerner du grout fra en dusjgulv
Hvordan velge lav VOC gulv for ditt hjem
Installasjonsmetode for travertinfliser på utsiden