Hvordan hindre ballastskade

Hvordan hindre ballastskade 

1.

Kontroller at ballasten er koblet riktig. Det er mange ledningsmønstre for å koble opp en elektrisk ballast til et fluorescerende lys, så når du slår av strømmen, undersøk ledningsarbeidet og vær sikker på at det er gjort bra. Ikke bare skal ledningene koble til de riktige destinasjonene, men De bør være i god stand, uten shorts eller fraying.

2.

Kontroller at ballasten holdes fri for potensielle farer. Ballaster kan kobles opp til 30 meter fra det faktiske lyset, så hvis ballasten ligger på gulvet, eller det henger løs der tyngdekraften og belastningen kan skade den, sett den på et annet sted, slik at ballasten bedre støttes.

3.

Installer beskyttelsesforanstaltninger for å stoppe elektriske farer. Hvis du er bekymret for elektrisk støt, må du installere en overspændingsbeskytter, som vil stoppe store bølger av elektrisk kraft fra å skade ballasten. Beskytteren må installeres mellom ballast og bryteren.

< h4> Tips og advarsler

 • Det finnes mange forkoblinger på markedet som følger med ekstra beskyttende funksjoner som lysboksfølere, overspenningsvern og overspenningsstopp. Disse ballastene er langt mer i stand til å beskytte selv når det gjelder innebygde funksjoner.
 • Elektroniske komponenter vil slites ut med bruk. For eksempel, hvis ballasten opererer på høyere enn vanlig varme (driftstemperaturen er hvor varmt komponentene kommer mens ballastet fungerer ) det kan brenne ut raskere.
 • Elektriske ballaster er koblet til fluorescerende belysning for å holde lyset regulert. Fluorescerende belysning må ha en viss elektrisk ladning, og når strømmen strømmer inn i den elektriske ballasten, endrer ballasten ladningen slik at det er akkurat det lyset trenger. Siden ballasten tjener en så viktig rolle, bør du forhindre skade på den.

  Andre artikkelen

  Slik sveiser du metall på taket
  Hvordan å vaske badet badekar eller vask
  Hvordan å designe patio dekker
  Kjellerisoleringsmetode
  Hvordan bygger jeg en Driftwood Patio Deck?
  Hvordan produseres paraffin?
  Hvordan henge nytt bakgrunnsbilde over gammelt bakgrunnsbilde
  Hvordan Wallpaper Cement Walls
  Hvordan bygge boliger fra fraktbeholdere
  Hardtegulv Vs. laminat
  Instruksjoner på ankerbolter i betongblokker
  Krav til monolitisk slabkonstruksjon
  Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
  Hvordan sette opp ramme for gips
  Slik fjerner du grout fra brukt keramisk flis
  Hvordan bruker jeg Visqueen?
  Hvordan å henge en mantel peis
  Slik installerer du en ikke-laste-bærende toskansk glassfiberkolonne
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Slik bruker du en Grout Bag til Grout Keramisk Tile