Hvordan henge en afrikansk stamme maske

Hvordan henge en afrikansk stamme maske 

1.

Kjøp et bilde hengende kit på din lokale hjemmeforsyningsbutikk, håndverksbutikk eller hjemmebutikk. Forsikre deg om at ditt bilde-hengende sett inneholder både tung og lett målingstråd, siden afrikanske stamme masker kan variere i vekt.

2.

Slå din afrikanske stamme maske over og måle om en- tredje størrelsen på masken fra toppen. Merk hver side med en blyant.

3.

Bruk tommelfingeren som følger med i settet ditt; Merk et styringshull på hver side der du merket masken med blyanten. Trykk lett på tommelskruen med en hammer for å starte tommelfingeren.

4.

Vri tommelskruene til de merkede hullene til de er strammet; Tommelen skruehodene skal være i vertikal stilling.

5.

Mål nok av riktig hengende ledning slik at ledningen strekker seg fra en tommelskrue til den andre, men er løs nok til å ha en 1- til 2-tommers gi når trukket opp mot toppen av masken. Stram ledningen til tommelfingerens skruer og bruk tangen til å vri en gjenværende ledning rundt seg selv i den ene enden slik at den ikke stikker ut.

Marker punktet på vegg hvor du vil at toppen av masken skal hvile etter å ha hengt. Mål ned fra toppen av masken til det punktet hvor ledningen strekker seg stramt. Bruk denne måling og tegne en rett linje fra toppunktet på veggen og merk Sper kaken inn i veggen og heng masken din.

Tips og advarsler

 • Bruk et vegganker hvis masken din er stor og tunge og du borer ikke inn i en tapp.
 • Ikke tøm tommelfingerskruer direkte inn i masken din, da dette kan føre til at treet splittes. Bare trykk lett på tommelfingerskruene med en hammer hvis du ikke kan starte styrhullet ved bare å skru skruene for hånd.
 • Å henge en afrikansk stamme maske er en enkel måte å legge til interesse, farge og dimensjon til enhver hjemmeinnredning. Afrikanske tribalmasker kommer i en rekke størrelser og har en langstrakt form med punkter i hver ende. Afrikanske stamme masker er laget av tre og er konvekse til veggen eller flat overflaten. Dette gjør det enkelt å henge uten noe av ledningen eller maskinvaren som vises. Bruk flere afrikanske stamme masker av varierende størrelser sammen for å lage en vegggruppe eller par med andre typer afrikansk kunst for ekstra appell.

  Andre artikkelen

  Drop Ceiling Typer
  Slik legger du til et vindu på et bad
  Områder i hjemmet til å isolere
  Forskjellige vindturbiner
  Hjem Prosjekter Med Solkraft
  Kan du male Counter benkeplater?
  Hvordan fullføre Wallboard sømmer
  Hvordan installere et tak med Tongue u0026 Groove Pine Soffit
  Slik installerer du Keramisk Trim på Backsplash
  Slik legger du murstein inne i et hjem
  Hvordan velge utvendig trimfarge
  Hva er et passivt solvarmesystem?
  Hvordan installere Hardwood Floors på en Cement Foundation
  Hvordan justere kjeden på en Sears Garage Door Opener
  Utvendig kolonne ideer for hjemmet
  Komposittdekktyper
  Mobilhytter i Arkansas
  Hvordan installere Wood Molding rundt en peis
  Problemer med lavspenningslys
  Residential taktekking alternativer