Hvordan bytter jeg Vinyl Windows på en solterrasse?

Hvordan bytter jeg Vinyl Windows på en solterrasse? 

1.

Mål størrelsen på åpningen fra jamb til jamb for å få de riktige målingene for utskiftningsvinduet. Løft den nederste rammen av det eksisterende vinduet og mål. Senk toppen og gjør det samme. Mål fra toppen av hodestøtten til bunnen av karmen for å få denne målingen.

2.

Fjern det gamle skjellet. Kant i bunndelen og fjern stoppene som holder vinduet på plass. Ta av stoppene med en skrutrekker. Klipp tauene som støtter sashen med en verktøykniv. Fjern den nedre rammen fra rammen. Ta ut alle stopp og fjern deretter den øvre rammen.

3.

Skru av rammen som var rundt vinduet. Fjern alle brikkene i rammen og rengjør området der rammen var med en fille for å sikre at det ikke er snavs eller rusk i veien.

4.

Sett den nye vindu i åpningen. Plasser bunnen langs karmen og spiss toppen på plass. Sentrere vinduet i åpningen med tømrerens torg for å forsikre deg om at alt er plumb og flush. Det bør være omtrent en 1/4-tommers mellomrom mellom rammen og jambet slik at rom kan virke.

5.

Lim limes for å fylle hullene mellom vindusrammen og jamben. Fest vinduet til jamb ved å skru skruene gjennom rammen av vinduet og inn i jamben. Lukk vinduet og sjekk til se om den fungerer som den skal. Kjør en smal perle av caulking rundt utsiden av vinduet for å forsegle gapet.

Vinylvinduer er de vanligste Windows over hele landet i dag. De er populære for alternativene og funksjonene de tilbyr, og det minimale vedlikeholdet de trenger. Vinylvinduer kan brukes i alle bruksområder, inkludert bruk i solstuer. Vinylvinduer er gode isolatorer, kan i stor grad redusere energikostnadene, og tillate rikelig med lys i solportene. Bytte ut disse vinduene er en utfordrende oppgave, men det kan oppnås av de fleste villaeiere.

Andre artikkelen

Hvordan velge gulvvarme
Konstruksjon ramme teknikker
Baby Nursery Window Behandlinger
Slik fliser du et badekarområde
Slik bestemmer du Solar Sør for passiv solvarme
Hvordan bygge en Antler Wine Rack
Hvordan bruke laminatgulv over en garasje etasje
Slik bytter du Pergo-seksjoner
Solenergi Bekymringer
DIY hjørne hyller
Hvordan støtter jeg en Cement Wall Foundation?
Slik redigerer du en laminat counter Top med flis
Stone Peis Ideas
Hvordan Skrue Studs i en Block Wall
Steg-for-trinns treramme for en ny konstruksjon
Hvordan å tegne fliser kantene
Slik rammer du et skur gulv over betongpiler
Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong
Hva er en betongpumpe?
Hvordan lage et loft loft rom