Hvordan bruker jeg Tidewater Oak Pergo Laminatgulv?

Hvordan bruker jeg Tidewater Oak Pergo Laminatgulv? 

1.

Fjern møbler og andre gjenstander fra rommet. Fjern eventuell tekstil gulvbelegg, som tepper eller tepper. Feie og moppe gulvet. Spik ned eventuelle løse gulvbrett og fjern eventuelle hindringer som gjør gulvområdet ujevnt. Fjern base sko eller kvart runde moldings med en pry bar.

2.

Begynn å legge gulvet langs lengste veggen i den ene enden. Plasser første etasje planken i hjørnet, løp parallelt med den lange veggen. Plasser den neste enden for å ende med den, glide låsemåten i kanalen på det første brettet i en vinkel og trykk ned for å få den på plass. Legg til fulllengdeplanker så langt som mulig.

3.

Mål og skjær en plank for å passe mellom plassen mellom det siste brettet og veggen ved hjelp av en gjæringssag. Lagre avklippet for å bruke som den første planken på den andre raden. Dette vil skjære plankens endefuger for styrke og et mer behagelig mønster. Tapp plankene tett mot hverandre ved hjelp av den medfølgende tappeblokken og en hammer.

4.

Begynn den andre raden sammen med den første, med tungekanten på den nye raden skyve inn i kanalkanten av den første i en vinkel. Sett inn og fest hvert brett på plass når du går. Legg til hele plankene så langt som mulig og kutt en plank for å passe på den fjerne veggen.

5.

Fortsett å legge til breddeplanker i rader parallelt med den første så langt som mulig. Mål avstanden til veggen og kutt nok biter for å fylle den siste raden, ved hjelp av en bordsag. Legg den siste raden mot den fjerne veggen, sett den inn i kanalen i den siste fullbrede raden og ta den på plass.

6.

Trekk neglene fra grunnskoen eller kvart runde molding gjennom ryggen for å bevare ansiktet med låsing tang. Gjør formingen og neglen på plass ved hjelp av en ferdigspiker hver 10 til 12 tommer.

Tidewater eik er en av dusinvis av mønstre tilgjengelig fra Pergo gulv. Deres laminatgulv er opprettet med en faux trefinish og korntekstur som fra en avstand er nesten uutslettelig fra den virkelige tingen. Mediet tonet tidewater, med dristig korn, kan best beskrives som klassisk eik. Med sin sikre lås installasjonskant og integrert premium underlag, er det en av de enkleste måtene å gi gulvet en helt ny personlighet på kort tid.

Andre artikkelen

Belysningsalternativer for et hvelvet tak
Kjeller Bar u0026 Familierom dekorere ideer
Hva er brann rock?
Slik installerer du Sheetrock rundt et badekar og dusj
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Hvordan gjenopprettholde Wood Trim
Slik trimmer du paneler
Hvordan størrelsen Solar Panel Systems
Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
Hvordan lage et særpreget hjem
Selskaper som selger hestelys for hjemmeinnredning
Betong ADA Ramp Spesifikasjoner
Starte en brann i en brennende peis
Gulvalternativ for betong
Gjør det selv Peis Design
Wooden Porch Railing Komponenter
Hvordan lage en Solar Electric Panel
Hvordan lage skifer gulv på ujevnt betong
Hvordan Trim Aluminium Windows
Slik bruker du tregulv som veggdeksel