Gothic Punk Bedroom Makeover Ideer for Tween Girls

Gothic Punk Bedroom Makeover Ideer for Tween Girls  Å ha et mellomrom som reflekterer en tween jente er nåværende interesser og personlighet, er viktig. Med en liten fantasi kan en ung kvinne i punk og gotisk stil overgjøre rommet sitt med den romantiske edginessen til Goth og den opprørske, energiske ånden av punkrock.

Maling

Maling av veggene er en av de rimeligste måtene å fullstendig forvandle et rom. Punkyfarger har en tendens til å være lyse, rutete eller plettede, mens gotiske veggfarger vanligvis er mørke. Hvis du vil ha en farge som snakker En liten av begge stilene, tenk rosa. Rosa er en populær bakgrunn for punkhodemønstre, og passer godt med svart blonder for et viktoriansk gotisk utseende. Svart, pistolgrå eller dyp lilla kan gi et rikt bakteppe for blandede teksturer som fløyelsputer og Håndlagde T-skjorte gardiner. Lakk taket i samme farge som veggene for et sømløst utseende, eller skygg en lysere hvis takene er lave.

Møbler

Du vil kanskje forlate jentas møbler a lys farge hvis du bestemmer deg for å male han r vegger mørke. Du kan enten male møbler eller endre det med bakgrunnsbilde. Du finner et bredt utvalg av gotisk og punk-inspirert tapet på nettet, inkludert skaller, intrikate viktorianske mønstre og pledd. Plaster en hylle eller sluttbord med klistremerker av favorittband. Spill opp dramaet ved å male et enkelt stykke crimson rødt, som en stol eller en avføring. Drape blonder over sitt byrå og linj de hengende kantene med brosjer og knapper.

Tilbehør

Ta en titt på de elementene din datter allerede har, og prøv å tenke på måter å endre puter, smykker holdere og sminkesaker som passer inn i den nye stilen. En DIY-holdning er grunnleggende for å punkere, så jo mer berører du oppfordrer henne til å gjøre seg selv, jo mer autentisk og personlig blir rommet hennes. Har hun festet en lapp av favorittbandet hennes til et kaste pute med en sikkerhetsnål. La henne male rimelige rammer svart og ramme gamle bokdeksler. Hvis hun er i fotografering, legg til en sepia fargetone til noen bilder før du henger. Heng disse rammene på en tett vegg, og legg til detaljer med noen treformede vinylveggdekaler.

Andre artikkelen

Hvordan Damp Proof et interiør kjeller gulv
Hvordan klippe skumplastforming
Hvorfor brukes skifer til tak?
Typer av betongwire
Slik skjærer du mildt stål
Alternativ til tepper for soverom
Slik legger du laminatgulv
Kokepumpe Blinkende Installasjon
Slik planlegger du en dekk
Masking Tape Crafts
Hvordan bygge en dekk
Hva å gjøre hvis Prepasted Wallpaper Border Won 't Stick?
Slik installerer du en Sill Plate på Betong Slab
Slik installerer du Crown Molding på kjøkkenskap
Hvordan kutte et gjerdepost for å installere en port
Slik tenner man bolter i metall
Slik Vanntett En Bath Wall
Hvordan legge fliser trinn for trinn
Hvordan bygge Beaded kjøkkenskap
Slik setter du håndtak på kjøkkenskap