Girl's Garden Room Ideas

Girl's Garden Room Ideas  Enten du er dekorere et soverom for en ung jente eller en preteen, er et hage-tema rom en ide mange jenter elsker. Dette tydelige feminine utseendet lyser opp selv det minste området for å gi din datter et avslappende sted å ringe til seg selv. Fra silkeblomster til baldakin senger, kan du inkludere en rekke hagenes temaideer i en jente soverom.

Rosa og grønt

En myk rosa og salvie grønn fargevalg er ideell for et hagesenterrom som Disse fargene gjenspeiler kronbladene og stilkene til mange blomster som finnes i hager. Inkluder rosa og grønt inn i alle elementer i rommet, fra sengeteppet til veggdekorasjonen.

Blomsterskrivere

Blomsttrykk er et viktig element i hagen dekorere og er en av de beste måtene å forvandle et soverom til et hage-inspirert boligområde. Blomstertrykkede gardiner og sengetøy holder temaet, mens et blomstret veggmønster bærer temaet videre og holder alt på jakt.

Canopy

En sengeklær dekorert med små silkeblomster legger til en drømmende atmosfære til en ung jentes rom. Du kan sy silke håndverk blomster på en hvit maske baldakin for en en-of-a-kind hage-inspirert seng baldakin å dekorere datterens seng. Forsøk å matche mønster og farger på baldakin til det valgte sengetøy. < h2> Blomsterapplikasjoner Hvis du har noen tremøbler i soverommet, legg appliques formet som roser og andre blomster til overflaten av treet for å skape illusjonen at designene er skåret inn i treet. Bruk tre lim til å feste Applikasjonen til møblene, og maling over hele overflaten.

Utendørsdekor

Ta med dekor som tradisjonelt brukes utendørs i hager inne for å legge til temaet ditt. Bruk overdimensjonerte blomsterpotter til lagringsplass, og plasser en elegant hagebenk under vinduskarmen for å gi sittegruppe for gjester.

Andre artikkelen

Slik får du stifter ut av tregulv
Gjør det selv Metal Garasjer
Slik gir du et nytt utseende til Old Wall Paneling
Professional Caulking Tools
Hvordan ta av keramisk flis fra en gips
Slik installerer du støping i et hjem
Slik fjerner du flere lag Vinylfliser
Slik monterer du en vask under en granitt benkeplate
Slik returnerer du varer på Home Depot
Hvordan male en dør med et solstrålevindu uten å trykke på vinduet
Hvordan dekorere med plaststabler
Miljøvennlige takmaterialer
Silestone Installasjon
Instruksjoner for å bygge et solpanel
Hvordan Estimere Ramme
Tilskudd til grønne boligenheter
DIY Wall Niche
Kjøkken tak farger
DIY Vinyl Carports
Hvordan lager jeg en arbeidsbenk for en Hitachi C12LCH?