Eco Friendly Bedroom Decorating Ideas

Eco Friendly Bedroom Decorating Ideas  Innredningen av et soverom med en miljøvennlig berøring er sunnere for familien din og for miljøet. Forbedre rommet med natur-inspirerte farger og dekorelementer, som planter og blomster. Ved å bruke giftfri materiale, vil organiske stoffer og bærekraftig møbelbrikker fylle ut plassen med en rolig og avslappende atmosfære. Bærekraftige møbler, for eksempel bambus og organisk bomull, er fornybare ressurser. Produkter laget av resirkulert materiale, for eksempel tre og plast, er også bærekraftig.

Vegger og gulv

Tradisjonelle maling kan produsere skadelige utslipp. Flyktige organiske forbindelser fordamper, frigjør kjemikalier i luften. Velg å oppdatere soverommet med lav VOC eller ingen VOC-maling, som er tilgjengelig i samme farger som vanlig maling. Splash veggene med en salvie grønn, solfylt gul eller avslappende lavendel farge for å fremme følelsen av avslapning og harmoni. Hvis du bytter ut gulvene på rommet, går du med miljøvennlig teppe konstruert med stoff laget av resirkulerte vannflasker, eller gulv laget med gjenvunnet tre eller en fornybar ressurs som bambus og naturlig kork. Legg en fargefarge til plass ved bruk av vibrerende fliser laget av resirkulert glass.

Møblering

Oppdater dagens soveromsmøbler i stedet for å kjøpe nye gjenstander. Ikke send gode gjenstander til deponi hvis du kan oppdatere dem med litt kreativitet. Dekk et korket trebord eller en stol med et par strøk av giftfri maling for en umiddelbar oppgradering. Repacker stablet bagasje inn i et kreativt nattbord eller slå en gammel tredør til et rustikt hodegjerde for en seng. Hvis du er smidig, lager din egen sengeputer og stolputer med gamle gardiner, dyner eller stoffskrap. Forvandle et antikt oppbevaringsbryst til et komfortabelt seng med plass til skum og dekorativt materiale. Bruk potteplanter som naturlige luftrensere.

Sengetøy

For et sunt, miljøvennlig soveplass, bruk sengetøy laget av naturlige fibre, for eksempel bambus og bomull, i stedet for syntetiske materialer. Velg et økologisk bomullssett og dyner. Utøvere bruker ikke plantevernmidler eller kjemisk gjødsel på økologisk bomull. Du trenger ikke å ofre komfort for bærekraftighet, da organisk sengetøy er tilgjengelig i luksuriøse høytråds teller og silkeformede overflater som ligner på deres konvensjonelle motstykker. Siden du tilbringer mye tid i sengen din, velger du miljøvennlige stykker som en madrass uten polyuretanskum og brannhemmere. Velg en madrass laget av lateksskum i stedet. Se etter en sengeramme og hodegjerde laget av bambus, som er en fornybar ressurs, snarere enn tropisk hardtre som er høstet fra regnskoger.

Andre artikkelen

Hvordan Bytt Glass Top Patio Møbler
Slik sander tregulv for farging
Hvor å installere en ADA automatisk døråpner
Hvordan Renovate et kjøkken
Hvordan bygge en Cedar Log Railing
Hvordan kante tregulv
Historien om sementindustrien
Innredning av viktoriansk stil
Slik installerer TrafficMaster Flooring
Slik bytter du en baderomsuger
Hvordan lage huset ditt koldere
Hvordan å refinfinere tre sidespor
Ideer til maling med varme farger
Slik setter du tid på en RCA CD-klokkeradio
Slik installerer du takløse tepper for betong
Den beste måten å Vent et tak
Hvordan Estimere for Floor Linoleum Fliser
Hvordan måle dimensjonert tømmer
Hvordan finne gulvplanene til et eksisterende hjem
Hvordan klippe gulvplater