De beste måtene å legge til verdi for et hjem

De beste måtene å legge til verdi for et hjem  Remodeling ditt hjem innebærer mer enn bare å dekorere eller oppdatere det for din smak og funksjonelle behov. Hver eneste forandring i hjemmet ditt bør vurderes nøye, da noen prosjekter kanskje ikke er verdt tid og økonomiske kostnader. du kan miste ut kostnadene ved noen prosjekter når det kommer tid til å videreselge huset. Utforsk ulike valg for å legge til verdi i hjemmet ditt uten å gå i stykker.

Avslutt større reparasjoner

Holde opp på store reparasjoner som et nytt tak, utskiftningsvinduer eller små ting, for eksempel feilfunksjoner, kan gi mer verdi til din hjemme ved å gjøre en videresalg mer sannsynlig enn et hjem med tak eller vinduer som må byttes ut. En potensiell homebuyer vil mest sannsynlig velge et hjem med god vedlikehold, i stedet for et annet hjem oppført til samme pris som han kanskje trenger å investere enda mer penger på for å få det opp til snus.

Baderom Remodel

An oppdatert og ombygd bad kan legge til verdi for ditt hjem og faktisk gi deg en fortjeneste når det kommer tid til å sette huset ditt på markedet. Bytt ut alle armaturer, inkludert et nytt badekar, vask og toalett. Redecorate med nymalte vegger eller ny tapet, og fliser badet surround.

Kitchen Remodel

Oppdater et utdatert kjøkken med energieffektive hvitevarer og et friskt utseende. Helt å fjerne og erstatte skap som er strukturelt lyd, er ikke økonomisk ideelt. Nye skap vil koste mye mer enn hva du sannsynligvis vil komme tilbake. I stedet, la skapene være på plass og erstatt dørene og maskinvaren for et nytt, oppdatert utseende. Bytt også benkeplater og gulv. Overvei å legge til et dekorativt backsplash bak vasken eller intervallet.

Romtilbehør

Å bygge et familierom eller master suite kan gi verdier til ditt hjem og er en attraktiv funksjon som mange potensielle kjøpere ser etter. Selv om kostnaden for et tillegg er ofte høy, kan en nøye vurdert og budsjettvennlig tilleggsplan øke sjansene for å selge huset ditt og få den riktige prisen for det også.

Andre artikkelen

Hvordan forsegle Masonite
DIY: Tufted Headboard
Hva er fem forskjellige typer broer?
Slik fjerner du Plexiglass Overspray
Installasjon av Luan Underlayment
Hvordan forstår EER u0026 SEER
Slik gjør du kjøkkenplattformene billig
Hvordan lage en hevet plattform i et medierom
Hjemmelagde solpaneler til ditt hjem
Slik forseglet Ulllazed Porselen Tile
Slik bytter du motplater med målinger
Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
DIY Gasspeis Konverteringer
Hi-Tech ideer for moderne stålkarports
Teltoppmalingsteknikker
Hvordan kutte gipsvegger rundt utsalgssteder, brytere, veggarmaturer og andre åpninger
Slik rengjør Epoxy Grout Off Tile
Hvordan lage din drømmekjøkken på et budsjett
Hvordan lage en betong rampe for en rullestol
Slik bruker du en teksturhopperpistol