Colonial Decorating Ideas

Colonial Decorating Ideas  Kolonial innredning har definitivt en rustikk kvalitet til den, men med et mer polert utseende. Visse materialer, som tre, skinn og jern, er i overflod i kolonial innredning, som gjør visse farger som de som finnes i naturen. 'Colonial d u0026 eacute; Cor kan beskrives som enkel, praktisk og hjemmekoselig' angir hjemmesidenes hjemmeside Rafter Tales.

Tre

Tre er et hyppigt designelement i kolonialstil. Begynn med enkle, konservativt polerte tregulv. Hvis du har utsatt trebjelker, flekk dem for å matche gulvene. Du kan ikke gå galt med tremøbler, hold deg til stiler som Chippendale, Sheraton, Queen Anne og Hepplewhite, som inkluderer noen finere dekorative detaljer, men ingenting er altfor masete eller utsmykkede. Mahogany og mørkere skogen passer for denne typen stil. Det er greit å legge til en liten, hvit, brodert duk eller doily til et bord for å hjelpe til med å lyse et rom.

Farge

Å velge en riktig farge for veggene i et kolonialstilrom er viktig. For å forbli historisk nøyaktig med stilen, er malingen best, og tapet er ikke tillatt. Imidlertid er visse koloniale gjenopplivingsstiler, som er en blanding av koloniale og moderne design, presentert tapetrommet med delikate mønstre som minner om Kina eller blomster. Men hvis du ønsker å opprettholde en streng kolonialstil, kan du bare kalkke veggene eller male dem en farge som lysegrønn, blå, rød eller gul. Legg en enkel pute til tre stoler i en farge som ofte brukes i kolonitiden, for eksempel jagergrønn eller sienna.

Etterbehandlingsklær

Enkelhet er nøkkelen når det gjelder kolonialstil. Dekorative aksenter er hensiktsmessige fordi stilen ikke er minimalistisk, men du bør ikke rote huset ditt med knickknacks og andre gjenstander. Hang tørke blomster på veggene holdt sammen av enkle bånd. Still-life malerier er også passende. Understated lysarmaturer, som sconces eller lysekroner, legger lysstyrke uten overbærende rom. Vis porselen, keramiske plater eller til og med et sett med tinnretter. En kurv full av høstblader eller kvister gjør en behagelig naturlig innredningspost.

Andre artikkelen

Slik legger du taklys til et hus
Hvordan finne hvilke hjem solgt for
Hvordan Estimere elektrisk bruk for en ny bygning
Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
Baderomsbelysning Monteringsanvisning
Slik legger du til trapper
Styrofoam Vs. Isolasjon
Hva er naturlig konstruert tregulv?
Hva skal jeg gjøre om et helt nytt tak som ble installert feil?
Hvordan å skjule trepanel
Slik kutter du forhåndsformede benkeplater
Raffinering av treplater
DIY leketøybryst
Hvordan installere innfelt lys ovenpå
Hvordan Estimere Kostnaden av Betong
Slik hender du en plakat med tape
Enkel måte å løsne teppe på et betonggulv før du trekker
Hvordan starte en Living Facility for eldre
Slik fjerner du hvitt rester fra grouting Tile
Slik setter du inn en Sawzall Blade