1940-tallet kjøkkeninnredning

1940-tallet kjøkkeninnredning 

Funksjoner

Kjøkken av andre verdenskrigs epoke var sterkt dekorert med populære farger som lyse gule, røde, grønne og blå. Gulvene var vanligvis linoleum, skap ble vanligvis malt hvit og utstyrt med glass knotter. Apparater var en kilde til stolthet, så rustfritt stål brødristere, blendere og kaffemaskiner ble lagret i vanlig visning.

Historie

Boliginnredningen begynte å reflektere endringstidene. Kvinner jobbet ofte hjemmefra, men med krigsinnsatsen begynte stedet å forandre seg - og det gjorde også deres omgivelser. Kjøkkeninnredning mistet mange av frills i de siste tiårene, erstattet med funksjonelt utstyr som er designet for å gjøre husholdningsoppgaver enklere. Lyse, dristige farger tok over fra fine mønstre, og materialene ble mer praktiske og holdbare.

Overveielser

Store ting skaper atmosfære, men små ting bringer rommet sammen. Hang en vintage roterende telefon på veggen, sett en gammel fonograf eller radio i hjørnet, og erstatt klokker med vintage rekreasjoner av store, dristig designet timepieces. Sett lange, cellofan gardiner på vinduene, og legg til noen støpte plast stoler for å fullføre utseendet. Med litt kreativitet og litt retrospektiv utsmykning kan det være som å gå tilbake til 1940-tallet å gå inn i kjøkkenet. Det tar bare noen få enkle berøringer å fange den følelsen av 1940-tallet Americana.

Andre artikkelen

Slik lydisolert en vanlig vegg
Slik Sand u0026 Restain Kjøkkenskap
De beste materialene som skal brukes som takdekk
Hvordan bygge et lite hus
Woven Wire Fence Building Instruksjoner
Gjør-det-selv tennsteinsplater benkeplater
Hva er Old Chicago Brick?
Installasjonsveiledning for rullet taktekking
Egenskaper for HDPE plastømmer
Delene av romerske persienner
Slik hjelper du med å holde huset ditt kaldt om sommeren
Florida New Home Attic Insulation Rules
Hvordan bygge innvendig veggramme
Hvordan lage Makeshift soverom
Slik lydbevis på rommet ditt
Hvordan kutte benkeplater til en vask
Paver Driveway Installasjon
Hjemmelaget Tre Konserveringsmidler
Hvordan reparere trefasade på et hus
Slik installerer du en ny vask på keramisk flis