Hvordan bygge et stort trådramme lyset tre

Hvordan bygge et stort trådramme lyset tre 

1.

Fest den tykkere kobbertråd inn i 10 stk. 10 meter lang. Plasser alle brikkene ved siden av hverandre og til og med ut sine ender.

2.

Brett ledningsstykkene i sine senter og vri dem sammen ca 18 tommer fra hvor du brettet dem inn halv. Fortsett å vri tett, arbeider deg opp flere meter kobbertråd for å skape en koffert. Legg nok ledning på enden for å lage grener.

3.

Bøy ledningene som kommer opp fra stammen til den generelle silhuetten av grener. Vri noen av grenene sammen for å lage større, tykkere grener.

4.

Vri treets trunk med LED-lys, som starter ved bunnen av bagasjerommet med batteripakken Når du har nådd grenene, kjør LED-lampene opp og ned av grenene.

5.

Slå av den tynnere ledningen. Spol det rundt bagasjen, begynn på samme sted du startet LED-lampene. Dekk bagasjen og lysstrengen slår nå opp med den tynnere ledningen. Fortsett å spole til du kommer til grenene, og spol deretter opp og ned grenene som har lys.

6.

Plante trådtreet inne i pynten, sammen med LED-lampe '-batteri. Fyll potten til randen med glassperler for å gi et dekorativt preg.

Ta lys til de mørke hjørnene i ditt hjem med et skulpturelt belysningselement. Arbeid opp et stort treverkstreet i løpet av en ettermiddag, og du vil ha et kunstverk som gnistrer samtale og fungere som et praktisk sted for året rundt ornamenter, memorabilia og andre små, knyttede bric-a- brac. Favør LED-lysene for din lyse wire-treskulptur siden de vant 't varme opp trærens rammeverk slik en rekke glødelamper ville.

Andre artikkelen

Slik legger du låsing av laminert gulv
Problemer med Vent Free Gas Log Peiser
Slik hender du et opphengt tak fra stålbjelker
Utvendig kolonne ideer for hjemmet
Veibeskrivelse og instruksjoner for Roll Roofing
Slik fjerner du vinylgulvlimmer før du legger keramiske fliser
Grants for en Storm Shelter
Alternativer til Drywall Tape
Tradisjonelle hjemmevinduet som dekker ideer
Slik installerer du Soffit u0026 amp; facia
40 PVC Pipe Vs. 80 PVC-rør
Baderomsdekorasjonsråd
Slik skritt for å bygge en vindmølle hjemme
Typer av utendørs maling
DIY Jar Lampe
Hvordan bygge en Tree House Ladder
Kostnad for å installere solvarme
Soloppvarming Residential gjennombrudd
Slik installerer du glassfiberpanner
Sheetrock Jack for takmontering