Hvordan kan jeg dekke et stort globuselampe med en lampeskygge?

Hvordan kan jeg dekke et stort globuselampe med en lampeskygge? 

1.

Mål rundt den bredeste delen av globuslampen med et fleksibelt målebånd. Legg 3 tommer til målingen for å finne bredden på lampeskjermingene dine. Et 12-tommers globuslampe trenger 15 tommers brede lampeskjermringer. Se etter ringer med et stort, sentralt hull i den øverste ringen.

2.

Sett inn fleksibelt målebånd rundt en av lampeskjermingene dine. Den resulterende måling er hvor lenge du må kutte stoffet. En 15-tommers lampeskjermring bør måle rundt 30 inches rundt omkretsen.

3.

Klipp et stykke stoff 30 inches langt og minst 15 inches bredt; Dette bør være lang nok til å dekke et 12-tommers globe lys helt. Vri stoffet slik at den forreste siden vender opp.

4. Unroll litt styreenfilm og trykk kanten mot en av de korte endene av stoffet, ca 2 tommer fra kant. Trykk styren mot stoffet med håndflatene mens du ruller ut det. Du kan trenge en venns hjelp til å sørge for at det ikke er noen bobler eller krusninger i filmen.

5.

Trykk på dobbeltklistrestoffbånd langs stoffets lange kanter Trykk på hver lampeskjermring i midten av hver tapestrimmel. Rull stoffet rundt ringene og hold dem sentrert på båndstrimmene.

6.

Vri lampeskjermen oppreist. Brett råkanten på stoffet ned over ringene, og trykk på båndet over ringene til båndet rett under ringene. Bruk mer tape for å sikre den vertikale sømmen i stoffet.

7.

Skru ut de små skruene i toppen av globe lyset forsiktig. Fjern jordkloden og skyv lampeskjermen over den resulterende glødepæren. Skru kloden tilbake på plass. Kloden vil holde lampeskjermen på plass og diffundere lyset fra den røde pæren.

Selv om store globuslamper gir en overflod av lys, kan de ikke være din stil. Disse lysene kan se datert, spesielt hvis beslagene og kloden omgir er fra et svunnen tiår. Du kan erstatte hele armaturet, som kan blåse hele belysningsbudsjettet. Hjemmelagde lampeskjermer tilbyr en mer lommebok-vennlig løsning. Trommelampeskjermer, spesielt, er enkle å lage og utfylle et stort antall dekorative stiler.

Andre artikkelen

Slik opprettholder du blomster i varmt lim
Hvordan kan jeg få mest mulig varme fra en ventilert peis?
Installere Designer Shingles på Hip Roof
Slik installerer du Porselen Tile Backsplash
Forskjellen mellom et modulært og dobbelt breddehjem
Carbon Fiber Manufacturing Process
Lengder på taktekking negler å bruke
Slik isolerer du eksisterende vegger med skum
Slik installerer du laminat
String Light Decorating Ideas
Fremgangsmåte for å bygge en dekket veranda
Hvordan lage og bygge et større kjøkken
Ulike flenser
Slik bruker du en Dremel 400 XPR
Hva er en dekkmontert kran?
Ulike typer kryssfiner
Ulike typer bolter
Hvordan male og Refinish Keramisk Tile
Tre Vs. Stålstøtbjelker
Hvordan installere uferdige tregulv