Hvordan legge til en kant i et rom

Hvordan legge til en kant i et rom 

1.

Kjøp en kantlinje. Legg merke til om sjablong har en riktig og feil side, og merk siden til stencil mot med en permanent markør. Den glatte siden er den riktige siden, da den ikke vil holde maling oppbygging. Legg merke til at kantlinjene har registreringsmerker, som er små hull i hull som hjelper til med å justere stencilmønsteret når du maler grensen rundt rommet ditt.

2.

Sprøyt baksiden av grensen stencil med hermetisert sprøyteklemme i henhold til pakningsanvisningene. Spray lett for å unngå rester. En sprøyte kan holde stencilen gjennom to applikasjoner, så ikke bruk igjen før det er nødvendig.

3.

Plasser kantlinjens sten i venstre ende av en vegg for å begynne. Velg en vegg som har minst merkbart hjørne, da dette er hvor start og stopp vil oppstå og kanskje ikke er perfekt. Trykk lett på stencilen og fest den til veggen. Forsikre deg om at alle utsparingene er flush med veggen for å unngå lakk i sjablonen.

4. Pour en liten mengde akrylmaling på en engangsplate. Begynn med den letteste fargen i design først, eller arbeid i den rekkefølgen som foreslås i stencilretningen. Dip den flate enden av stencilpenselborstene lett inn i riktig malingsfarge, og samle bare en liten mengde maling på bare den flate enden. Ikke legg opp børsten med maling. Tørk alt overflødig maling på et rent papirhåndkle ved å børste enden av børsten mot papiret, til all løs maling enten absorberes i børstene eller igjen på papirhåndkle.

5.

Pek den platte enden av stencilbørsten opp og ned langs utsiden av stencilutskriften, og arbeid fra utsiden av hvert hull mot midten. Dette vil gi deg mørk-til-lys-progresjonen, utvendig til sentrum, som indikerer stenciled-elementer. Fortsett til alle områder innenfor stencilen som kaller for fargen, er ferdige. Legg inn den sjablongbørsten i plast for å unngå at den tørker ut til du bruker den igjen.

6.

Legg en ny stencilbørste med neste malingsfarge som angitt i stencil-retningen eller Flytter til neste nyanse innen design. Gjenta trinn 4 og 5 til alle områder som bruker fargen i designet er ferdige. Gjenta med alle resterende farger, med sjablonen helt på plass.

7.

Fjern kantlinjens sten fra veggen. Kontroller limet og sett på om det er nødvendig med en lett pels. Ved hjelp av registreringsmerkene som en veiledning, plasser sjablonen til høyre for den ferdige stenciled designen og trykk forsiktig på plass. Gjenta trinn 4, 5 og 6.

8.

Gjenta alle trinnene og arbeid deg helt rundt i rommet ditt. Fortsett grensen rundt hjørnene ved å forsiktig kaste plaststensilen inn i området, slik at du får kontakt med veggen med sprøyteklemmen. Planlegg enden av grensen når du nærmer deg, slik at den er så merkbar som mulig.

Tips og advarsler

 • , så du bør ikke vente før du legger igjen stencilen til veggen. Hvis maling ikke er tørr, har du for mye maling på børsten.
 • Hvis du har maling oppbygging på stavens overflate, bruker du for mye maling. Rengjør bare stencilens ansikt etter behov med et fuktig papirhåndkle.
 • Hvis maling siver under stencilen, bruker du for mye maling. Tørk av mer på papirhåndkleet ditt før du fortsetter.
 • Borders legger visuell interesse for alle rom. Ligger på vegger langs taket eller i stolhøydehøyde, kommanderer de oppmerksomhet og legger til en dekorativ touch som er enkel å oppnå. Grenser kan være laget av tapet, men stenciled grenser er et billig alternativ. Med de riktige verktøyene og litt tålmodighet kan du få profesjonelle resultater som vil få venner og familie til å tenke at du hadde en innredningskunstner i arbeid.

  Andre artikkelen

  Slik fliser rundt veggkontakter
  Hvordan er en avskjær laget på tre
  Fordelene ved betonghus og trehus
  Verktøyene for et arbeidstabell
  Slik legger du på flekker til imitat eikskap
  Marble Tile Backsplash Ideas
  Innhold av fluorescerende lyspærer
  Slik installerer du tregulv i en kjeller
  Slik legger du bambusgulv
  Jack u0026 Jill Bed u0026 Bath Ideas
  Slik dekker Ved
  Hvordan bestemme hvor mye sidespor er nødvendig
  Grønne arkitekturprinsipper
  DIY Utvidet Metal Lath Installasjon
  Typer av Drill Chucks
  Slik monterer du Levolor nyanser i et Pella-vindu
  Gjør det selv: laminatgulv
  Oppvarming av toalettinstallasjon
  Bruk av bånd i tabellen
  Hvordan søke om et bolignummer i Michigan