Hvordan å grave en elg antler

Hvordan å grave en elg antler 

1.

Tegn bildet ditt direkte på vinklerne med blyanten din, hvis du vil grave et design i stedet for tekst. Ved å tegne bildet først, vil du sørge for at du har god utnyttelse av plassen du har. Du kan også endre designen hvis du bestemmer deg for at du ikke liker den første du kommer opp med. Når graveringen er ferdig, kan du enkelt slette eventuelle rester av blyant blyant.

2.

Bruk en stencil til å skrive tekst på vinklerne dine, hvis du vil grave dem med ord. Ved hjelp av en sjablong sikrer du at du ikke går tom for plass og at bokstavene dine vil være en konsistent størrelse.

3.

Sikre vibratoren i bordbrettet slik at du enkelt kan få tilgang til delen du vil grave. Forsikre deg om at vibratoren passer inn i vesen ganske tett og ikke vifter i det hele tatt, men gjør ikke viskelen for stram - dette kan resultere i en sprukket eller splintert vinger.

4.

Slå på håndgraververktøyet på middels hastighet. Spor verktøyet over det penciled mønsteret du har laget. Antleren din gir ikke første gang du sporer mønsteret ditt. Du må gå over de samme linjene flere ganger. Fortsett å spore mønsteret ditt til de graverte linjene dine når en dybde som er behagelig for deg. Jo dypere du graver, desto lettere blir designen din å se.

5.

Slå av graveringsverktøyet ditt og fjern din skraper fra skruen. Børst av støvet skapt av graveringen. Gjenta denne prosedyren med din andre vibrator.

Tips og advarsler

 • Ikke prøv å holde vibratoren din i en hånd mens du graverer med den andre. Dette er farlig.
 • Enten du har samlet elgegrupper som jakt-troféer eller oppdaget et shed-par, kan du kanskje komme over et sett som du vil dekorere. I stedet for å sende dem ut til en profesjonell, prøv din egen hånd ved å gravere elgegribene. Riktig utstyr og nok trening, kan du skape utførlige design.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du Kilz 2 Latex Primer
  Hjemmekontor design tips
  DIY: Lysekrone Installasjon
  Kjøkken Art Deco Prosjekter
  Hvordan bygge en arbeidsbenk med skap
  De forskjellige typer takbekledning
  Slik fyller du travertin
  Hvordan male et rom: Alle kan gjøre det
  Cinder Block Vs. Cement Foundation
  Hvordan installere Wood Step Treads
  Hjemmelaget trehyller
  Slik installerer du Cedar Shingles på en Hip Roof
  Hva slags belysning for innendørs trapper?
  Hva brukes finér til?
  Hvordan lage kutt for innsiden hjørner på en Miter Saw
  Fremre trinn Alternativer for en Ranch Hjem
  Hvordan bestemme hvor mye teppe å kjøpe
  Hvordan kutte taktekking
  Typer av bevegelige broer
  Hvordan Bytt Baderomsvaske