Southern Gifts u0026 Decor

Southern Gifts u0026 Decor 

Størrelse

Den sørlige hjemmeinnredningen du velger, bør forbedre plassen uten å være ekstremt overveldende. Hvis du velger aksenter for en liten plass som gangen, er noen få mellomstore mason krukker på et lite bord mot veggen tilstrekkelig. For å pryde et større område som spisestuen, velg et kvalitetsmaleri av et sørlig landskap eller farm-stil hjemme for hovedveggen.

Betydning

Hvis du gir en sørlig gave til en venn eller kjære, velger du et element som har spesiell betydning for mottakeren. For eksempel, hvis nåtiden er for noen fra Alabama, er et maleri av kameliaer (statsblomsten), eller et sett med stearinlys i form av blomsten, ideelle. Hvis du gir en gave til noen fra den sørlige delstaten Louisiana, er det en ramme eller et speil med en fleur de lis-grense.

Overvejelser

Hvis du er på innredning av et helt rom med sørlige aksenter, Det er hensiktsmessig å velge lyse eller dype farger for vegger og møbler. For eksempel vil en rosefarget vegg komplimentere sørlige dekorative gjenstander som planterseksler i sølv eller bronse, du kan bruke pails kan til å plante blomster for visning i din vindu eller som et bord midtpunkt. Det gjør også den perfekte sørlige gaven også. Hvis du velger en gave til en venn eller en kjære som er fra Sør, eller ønsker å feire din sørlige arv ved å dekorere noen få rom i ditt hjem, er det mange gave- og hjemmeinnredning ideer å velge mellom. elementer som du velger vil kan gjenspeile din personlighet, og vil være spesielt spesiell for gave mottakeren.

Andre artikkelen

Beskrivelse av tanger
Gjør det selv Counter Top Laminate
Kitchen Counter Top Ideas
Hvordan måle en åpning for en ståldør
Slik bytter du et innfelt lys
Ulike typer metallplater
Bad Vanity Directions
Slik installerer du laminatgulv for å få et rom se større
Billige hjemmelaget treovn
Hvordan finne billige moderne vanities for badet
Hvordan kutte små skiferfliser
DIY Betongpoleringsutstyr
Kjerne rom dekorere ideer
Materialer som trengs for å sette på tak
Hvordan kutte polerte porselen fliser
Hvordan å refinfinere formica kjøkken benkeplater
Hvordan kutte med en våt sag
Hvordan bygge en hytte planløsning
Hvordan bygge elektriske solpaneler
Hvordan legge til Crown Molding til Oak Cabinets