Slik beregner du behovet for Wallboard

Slik beregner du behovet for Wallboard 

1.

Mål veggens høyde i føtter med et målebånd. Legg merke til om et 8-fots, 10 fots eller 12 fots veggbrettpanel kommer fra gulv til tak med minst mulig mengde igjen.

2.

Mål bredden på hver vegg i føttene med et målebånd, inkludert eventuelle dører og vinduer. Legg bredden på alle veggene sammen.

3.

Multipliser høyden med summen av breddene for å beregne de totale kvadratfotene.

4.

Mål lengden og bredden på taket i føttene, hvis du vil bruke veggplaten til taket også. Multipliser tallene sammen og legg resultatet til summen fra trinn 3.

5.

Del resultatet i trinn 4 med 32 hvis takhøyden din krever åtte fots paneler, ved å 40 hvis det krever 10-fots paneler eller med 48 hvis det krever 12-fots paneler. Resultatet er antall paneler du trenger.

Tips og advarsler

 • Du kan ikke gjenbruke de partielle panelene som du ' Jeg har kuttet ut for vanlige dører og vinduer, men hvis du har et stort åpent område, for eksempel en patio dør eller et bildevindu, multipliserer høyden med bredden og trekker den fra summen i trinn 4.
 • På en stor jobb beregner du 10 prosent ekstra paneler for å tillate avfall.
 • Hvis du beregner et uvanlig formet rom, med en trapp eller mer enn en takhøyde, måler du hver vegg og tegner den til skala på grafpapir. Blyant i hvordan hvert veggpanelpanel vil passe, inkludert delvise paneler, og telle antall fulle paneler som er nødvendige.
 • Sammenlignet med gips, gjør wallboard en økonomisk overflate. Du kan male det eller legge til bakgrunnsbilde til det. Sjekk din lokale bygningskode for å se om du trenger å bruke en bestemt tykkelse. Hvis du installerer wallboard på taket, vil du kanskje velge 5/8-tommers tykkelse for å forhindre sagging, mens 1/2-tommers- tykk veggplate vil fungere på vegger, avhengig av hva koden krever. Wallboard kommer i standardstørrelser fire fot bredt og åtte, 10 eller 12 fot lange.

  Andre artikkelen

  Slik Tile Around A Jet Tub
  Hvordan legge Real Wood Flooring
  Girl 's Bedroom Storage Ideas
  100-Gallon Home Aquarium Setup Ideas
  Typer av Siding Shingles
  Slik Hang Replacement Windows
  Slik måler du på tilpassede persienner
  Hvordan lage et betong dekkstopp
  Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
  Bruk av en vinkelsliper
  Slik fjerner du kjøkkenskapets refacing
  Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
  Slik legger du keramisk flis på en undergulv
  Løsninger for et lite skap
  Hvor mye skal en mal jobbkostnad?
  Hvordan kutte en Corian benkeplate
  Hvordan matche knotter og hengsler
  Hvordan bruke en bore gauge
  Hvordan bygge Perfect Log Burning Fire
  Dormer konstruksjonsveiledning