Rustikk Camp Lodge Nursery Temaer

Rustikk Camp Lodge Nursery Temaer  Venter på ankomst av en ny baby er en spennende tid fylt med mye forberedelse. Et område som krever mye tanke når du forbereder deg, er babyens barnehage. Dette rommet bør være en som er beroligende og gnister kreativitet i barnet ditt når han blir eldre. Et unikt tema som kan hjelpe deg med å oppnå begge er en rustikk leirhytte

Cabin Walls

Når du dekorerer for dette temaet, begynner du med veggene. Legg dem på en dyp skoggrønn eller rødbrun. Legg til en kant som inneholder dyr, som bjørner og fisk. har en innsjø og furutrær - hvis du ikke er kunstnerisk, bruk stencils eller dekaler. Bruk 2-til-4-s for å gi veggene og taket utsikten til synlige bjelker.

Møbler

Tre møbler er ideelle for å skape en rustikk hytteutseende. Bland og match en rekke varme tretoner. Eksempel på skiftebordet kan være eik, mens krybben kan være laget av lønn eller sedertre. En bokhylle av tre er et annet ideelt tillegg til dette rommet. En overdimensjonert lærestol og ottomanske gir et behagelig sted å sitte for de sen- nattmat og historietid.

Sengetøy

Selv sengetøyene kan bidra til å gi rommet et rustikk loddemønster. Dekke madrassen med flanellark og kamouflage eller rød-og-svart-tynn dyne. er sengetøy som inneholder fisk, bjørner eller elg. Heng store slattede persienner over vinduene, samt flannelldraper for å myke utseendet. De to vindubeleggene bidrar også til å mørke plassen for uforstyrrede lur.

Dekorativt tilbehør

Fullfør dette barnehagen med kabin inspirert dekorasjon. Heng en lappeteppe på veggen. Ramme bilder av skogen og dyrene som bor i skogen og plasser dem rundt i rommet. Brushed nikkel-, messing- eller kobberlamper passer inn i rombrønnen. Et par gevirer som er hengt på veggen, kan brukes som en frakkhake. Sett en leketøystang og en takkasse i et hjørne - takkassen kan brukes til oppbevaring. Plasser plysjfylte dyr på vegghyllene. Leker kan plasseres i en stor uferdig pine leketøy boks. Legg et nydelig bjørnformet teppe på gulvet.

Andre artikkelen

Hvordan måle for Vinyl Shutters og velg den beste passformen for ditt hjem
Slik forbedrer du kjøkkenet ditt i 10 enkle trinn
Forskjellige farger av Vinyl Siding
Country Kitchen Centerpiece Ideas
Hvordan Finne Cedar Helvetesild på Gable Ends
Hvordan kutte perfekt hull i gips
Hvordan velge riktig isolasjonsentreprenør
Hvordan finne erstatning 4x4 veggfliser
Vent gratis peis fakta
Dekorere hjelp på farger å gå med rosa stein
Slik setter du peis i en vedovn
The Best Sandpaper for Sliping Porselen Tile
Typer av mørtel for skifermurfliser
Hvordan bygge et thailandsk hus
Hvordan kutte hull i kulevegger
Hvordan få utseendet på Wainscoting med halvt arbeid
Hvor kan jeg kjøpe garasjeporter på Internett?
Hvordan bygge en 1-roms hytte
Hjem Solar Power Information
Typer av rørflenser