Toddler Room Decor Tips

Toddler Room Decor Tips  Innredningen av ditt barns soverom er vanligvis forskjellig fra å dekorere barnehagen fordi du kan be om hennes mening eller observere personlighetstrekk og favorittfarger eller tegn. Hun kan til og med kunne hjelpe deg hvis hun er oppfatning eller vokal nok. Bruk denne informasjonen til å hjelpe deg med å dekorere et soverom som passer perfekt til barnet ditt.

Møbler

Møbler som fungerer for barnet ditt nå, og som kan repurposed for å passe til hans behov når han vokser, er ideelt når det er mulig. En seng med småbarn kan virke bedre enn en dobbeltseng, da den mindre sengen kan føles tryggere og sikrere for ham. Mange krybbe er utformet for å omkonfigureres til en liten seng, eller du kan kjøpe en. Noen bokhyller virker vertikalt eller horisontalt Legg bokhyllen på en horisontal måte nå, slik at småbarnet kan nå hver hylle og for å minimere risikoen for at en stor bokhylle faller over på ham. Når han trenger mer gulvplass, stå bokhylle opp. Vurder en stol som ' er bare hans størrelse for å virkelig få rommet til å føle at det er hans plass. Ta med et pjokk størrelse bord hvis han vil gjøre noe kunst og håndverk eller liker å spille på en flat overflate.

Sikkerhet

Sikkerheten av ditt barns soverom bør trumpe noen design eller innredning ideer. Tall møbler som hun kan klatre på bør være sikkert festet til veggen. Monter lysene i taket eller på veggene, da lampene kan falle eller bli trukket ned. Skjul elektriske ledninger bak møbler, når det er mulig. Alternativt, skjul ledninger i spesielle ledningsarrangører. Plugg alle utsatte stikkontakter med deksler. Heng noen ledninger fra persienner eller vindubehandlinger oppe der barnet ditt ikke kan nå. Lås vinduene dersom hun klarer å klatre på noe og komme seg til vinduet. Gjennomgå rommet slik at du er på sitt nivå og ser etter potensielt farlige ting eller situasjoner.

Farger og temaer

Ta et tegn fra din pjokk når det kommer til farger eller et tema for soverommet. Bruk et firetruck-tema hvis han alltid spiller med firetrucks. Opprett en hage med bugs hvis han liker å være ute eller blomster for en jente. Legg sin favorittfarge på veggene eller ta farge inn i rommet ved å henge en kant. peel-and-stick vegg lim hvis du foretrekker å holde veggene en nøytral farge som ikke trenger å bli malt igjen når han vokser dette temaet om et par år. Vanlige barnas temaer inkluderer populære TV-programmer, tegneserier, figurer, superhelter, dyr, pirater, under havet, prinsessen, hagen eller alt ditt barn har spesielt. Be om hans mening om han kan artikulere det han liker.

Tilbehør

Henger eller plakater lavere enn du ville i et annet rom, så de er på øynivå. Hjelp henne å lære hvor lekene hennes og eiendommene går slik at hun kan holde rommet ryddig og hjelpe til med å rydde opp etter spilletid. Heng en rekke miniatyrlys over sengen hennes hvis hun liker litt lys om natten, ved hjelp av former som utfyller soverommet. Legg en aktivitetsmatte til gulvet hvis din pjokks soverom vil også fungere som hennes viktigste lekeområde. Vis noen av favorittlegene sine på toppen av en lav dresser eller hylle hvis de utfyller temaet.

Andre artikkelen

Slik konverterer du et antikt sengeramme for moderne dagmadrasser
Hvordan vet jeg om kjøkkenskapene mine er utdaterte?
Hvordan Finne Oak Trapper
Slik borer du med en slagborer
Radiant Heat Instruksjoner
Country Kitchen Cabinet Styles
Hvordan bygge en mobil kjøkkenøye
Slik legger du Marble Over Ceramic Tile
Utvendig Paint Color Ideas for Florida
Tabell Tips
Slik arrangerer du kjøkkenapparater
Custom Granite Countertop Gjør det selv
Hvordan plassere en bygning
Isolasjons Tips for Sikkerhets Storm Dører
Hvor høy skal en medisinskap installeres?
Slik installerer du tre skaphyller
Slik installerer du Wainscoting Over Tile
Hvordan vise te håndklær
Hvordan tegne et vegg hjørne
Slik oppdaterer du en liten '50s bad