Dekorative jernhåndtakskomponenter

Dekorative jernhåndtakskomponenter  Uansett om du ombygger en trapp med smijern eller bygger et rekkverk for ditt dekk, er de fleste deler av et jernhåndtak det samme. Smørejernskinner i dag er egentlig ikke smijern. Ekte smijern ble opprettet gjennom en metallprosess som ikke lenger er brukt. De fleste smørejernskinner i dag er laget av andre metaller som stål.

Håndlister

Den øverste delen av en smijernes rekkverk eller rekkverk kalles også rekkverk. Begrepet rekkverk kan referere til en hel stor del av rekkverk eller den mindre linjen som går over toppen av gjerdet. Håndtakskomponenten i det større smijern er stykket hvor hånden hviler.

Innlegg

De fleste smijernes rekkverk har innlegg, som er de vertikale brikkene mellom hver del av smijernes rekkverk. Innleggene tjener til å koble en del av rullen og gjøre den til et stort stykke. Smedjernsrullstolpene i dag er ofte enkle og moderne i deres design. Historisk sett var smijerns innlegg ofte utførlige, dekorative stykker og var ofte langt større enn standardposter i dag.

Pickets

Når det kommer til en smijernesslanger, kalles de vertikale stengene som utgjør selve rekkverket balustere eller pickets. Begrepet baluster brukes oftest når det gjelder stenger i rekkverk med et flatt øvre rekkverk på grunn av mangel på et punkt på stengene. Tradisjonelt benyttes spissstenger som brukes i smijerns gjerding, men i noen tilfeller brukes ordene om hverandre.

Scrollwork

Smijernes rekkverk er ofte svært dekorative saker som ofte inkluderer scrollwork, som er en type dekorative design som typisk har mange krøller og andre dekorative vendinger i design. En enkel rulle brukes ofte på enden av smijernes rekkverk, eller mer utførlige mønstre brukes til å lage store paneler for å danne ryggens kropp.

Maskinvare

Smørejernsrengjøring krever ofte et bredt spekter av maskinvare å sette dem på plass. Sko eller flenser - firkanter av rundmetallbrikker som fester rullen til bakken - er en av de vanligste maskinvarene på en smijernes ranger. Finaler danner punktene på stengets topper, og braketter kobler røret til veggen. Koblinger brukes til å samle to separate deler av rekkverk.

Andre artikkelen

Installasjonsinstruksjoner for gulvfliser og grout
Er ultrafiolett lys og svart lys det samme?
Fluorescerende lyspærer Fakta
Pole Building Techniques
Hvordan Kutte Gulvfliser
Slik installerer du et bidet toalett
Klipp fakkel tips
Gjør det selv Refinishing for laminatgulv
Taket av Carports
Hvor høy skal en veggmontert kjøkkenkran være fra toppen av telleren?
Hvordan Finish Gipsvegg og hvilke verktøy som skal brukes
Gjør det selv: Keramisk fliser og stein
DIY: CFL Lighting
Typer av murstein murverk
Egenskaper av New Carpet
Hva brukes Perlite til?
Slik oppvarmer du frosne bolter
Hvordan kaste en undermontert vask
Slik legger du på et klatretrør
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ