Typer av dusj gardin holdere

Typer av dusj gardin holdere  Dusj gardin holdere kjent som dusj gardin kroker eller ringer kommer i flere stiler. Mens stilene varierer, er funksjonen til krokene likevel den samme --- de tillater enkel bevegelse av et dusjgardin langs en solid stang. Dekorative kroker forbedrer utseendet på ditt bad, mens slanke metall, maskinvare-inspirerte ringer stiler legge til moderne form og funksjon til en standard oppgave.

Dekorative Dusj Gardin Kroker

Den mest populære og lett tilgjengelige stilen av dusj gardin krok er en dekorativ stil. Disse krokene har et dekorativt stykke festet til en enkel U-formet krok. Det dekorative stykket henger på forsiden av dusjgardinet og kroken vever gjennom dusjgardinhullene og over dusjstangen slik at gardinen glir langs gardinestangen. Dekorative dusj gardin kroker kan bli funnet å passe nesten alle baderom eller dekorative smak. Prisen vil avhenge av kvalitet og merke av krokene, som vanligvis selges i sett med 12 til rabatt, store bokser, avdelinger og hjemmebutikker.

Dusj gardinruller

En av de nyere stilene av Dusj gardin krok på markedet er metall rulle ball ring. Selges under forskjellige navn, kalles denne ringen også en strømglidring. Dette er en pæreformet metallring som veier gjennom hullene på gardinen, glir over stangen og deretter lukkes med en overlappende maskinvarefunksjon på baksiden av ringen. Øverst på disse ringene har en serie frie rullende metallkuler som gjør at gardinen kan bevege seg uanstrengt over noen gardinstang. Rulle ball ringer er tilgjengelige i sølv, rustfritt, nikkel, messing og gull tone metall overflater. Selges i sett med 12, kan disse elementene bli funnet der badtilbehør eller maskinvare er solgt. Prisen vil variere basert på material, finish og merke.

Split Dusj Gardin Hook

En delt dusj gardin krok er en unikt designet krok som lar deg henge dusj gardin liner på en del av kroken og Dusj gardinen på den andre, noe som tillater en liten separasjon mellom de to. Krokteknologien er fortsatt den samme som den glir over toppen av stangen slik at du kan bevege gardin langs stangen. Den uvanlige utformingen av denne kroken gjør at du enkelt kan fjerne eller bytte liner uten å måtte ta kroker eller gardin av stangen. De splittede designkrokene, solgt i sett med 12, er tilgjengelige fra bad spesialitet og varehus.

Dusj gardinringer

Dusj gardinringer er en sirkulær dusj gardinholder som sluter gjennom dusjgardinet, liner og deretter over Dusjstangen fullfører ringformen ved å snappe lukket i bunnen av ringen. Denne stilen er vanligvis laget av fleksible materialer, som plast, slik at den kan snappe åpen og lukket. Dusj ringer er solid farget, billig og solgt i sett med 12 hvor som helst bad forsyninger er solgt.

Andre artikkelen

Baderom Remodeling Ideas
DIY billig, effektiv solvarmer
Hvordan figurere kvadratfot for flis
Slik installerer du kjøkkenfliser for første gang
Slik overlever du hjemmeoppkjøpsopplevelsen
Hvordan gjenopprette uferdige tregulv
Hvordan bygge dommerepanel
Slik installerer du en T u0026 G Pine Ceiling
Hvordan å blande ulike typer tre gjerde
Slik fjerner du lim på Formica
Hvordan velge Kitchen Backsplash Fliser
Old Barn Wood Ideas å bruke i et hjem
Hvordan dekke et kjeller gulv med underlag
Slik installerer du bøyle dører
Slik bruker du en paslode pistol
Rom dekorere ideer for en liten soverom
Fordelene med remskiver
Slik rammer du en åpning i en lastegrunnvegg
Hvordan Bytt Baderomsvasken Når Remodeling
Slik installerer du Armstrong Ceiling