Dekorere et soverom på en krone

Dekorere et soverom på en krone 

Maling

Uansett hvor begrenset ditt dekorasjonsbudsjett er, er maleri nesten alltid verdt pengene. Hvis du ikke har råd til å male hele rommet, må du kjøpe en kvart maling i favorittfarge og bruke den til å skape en aksentvegg.

Kaste puter

Med de rette kasteputer kan du frata de dyre nytt sett med sengetøy uten å ofre stil. Kombiner en billig solid fargetynk med dype putekombinasjoner, som striper og floraler. Eller dekk opprullede håndklær med fargestoff for å legge til nye, unike former i sengen din.

Trøsteren

Hvis noen nye kasteputer ikke er nok til å redde sengen din, skal du lage dynefarger med mønstrede ark eller fargestoff. Bare kut stoffet i størrelse, sy det sammen som en gigantisk pute og sett den med din gamle trøster.

Dresser

Gjør om din dresser ved å dekke skuffens fronter med noe skikkelig tapet. Legg til noen nye knapper og håndtak, og du vil nesten ikke gjenkjenne møbelstykket du var så lei av.

Tilbehør

Et silkeblomstarrangement er den perfekte måten å bringe farger på rommet ditt sammen. Hvis blomster er ' t ting, få noen av favorittbildene dine forstørret til svart-hvitt-utskrifter og legg dem i rimelige rammer i hele soverommet ditt. Innredning av et soverom med stil trenger ikke å være en kostbar finansiell investering. Noen kreativitet og noen lave kostnader er alt du trenger for å gi rommet ditt en makeover.

Andre artikkelen

Hvordan å si om Drywallers hadde en god jobb
Hvordan lage teppe på et betonggulv
Hvordan bygge en Solar Food Dryer
Hvordan installere laminatgulv på en betong kjeller gulv
Slik installerer du Hilti HLC Sleeve Anchor
Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
Hvordan å kutte baderom benkeplate
Slik legger du laminatgulv over teppebelegg
Typer bulldozere
Slik fliser du en uteplass
Dusjbasestiler
Hvordan fjerne Linoleum Wall Covering
Typer House Wrap
Hvordan lage en mantelhylle
Slik slår du en veggplate
Hjemmelaget Metal Spinning Dreiebenk
Hvordan å beregne varmetap fra hjemmet ditt
Hvordan Time Betong Slab Curing
Gulvvarmeinstallasjon
Metoder for å isolere hjemmet